🔥İndirim RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

Yav bi git onu mu diyorum ben? 9060XT fiyatlarına baktın mı 5060 Tı niye karıştırıyorsun ne alaka?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
attıgınız 2 ürün 1. ürün ve 2. ürün yasal satıcı degil zort zort yer ben zort zort yerden millete ürün aldırmam mermer veya salatalık geldiginde mesuliyet kabul etmem sen alabilrisin

attıgınız 2 ürün 1. ürün ve 2. ürün yasal satıcı degil zort zort yer ben zort zort yerden millete ürün aldırmam mermer veya salatalık geldiginde mesuliyet kabul etmem sen alabilrisin
177967.webp

Kendini aklamaya çalışma. Amme hizmeti mi oluyor bu şimdi alacak adam fırsat diyip bu kartı mı alacak?

TR ile alakalı bir durum dediğimi hatırlamıyorum. Sadece bu fiyatlara paylaşmayın dedim.
tr ile bir alakalı olmadığı için haksızsın zaten, bu kart fiyatları 2030 a kadar böyle kalacak hatta daha da arttığı zaman görürüm ben seni. Çip krizi sandığından çok daha büyük

Üründe indirim felan yok söylemek istediğim mevzu bu . Şuanda bı fiyata çok rahat şekilde 9060xt bulunabiliyor. Bu fiyatları indirm diye paylaşıp insanların algısıyla oynuyorsunuz. Mesele bu.

tr ile bir alakalı olmadığı için haksızsın zaten, bu kart fiyatları 2030 a kadar böyle kalacak hatta daha da arttığı zaman görürüm ben seni. Çip krizi sandığından çok daha büyük
Dostum en büyük sensin tamam sakin ol naıxjs
Bunları bizde biliyoruz anlatmak istediğim mevzu farklı

Üründe indirim felan yok söylemek istediğim mevzu bu . Şuanda bı fiyata çok rahat şekilde 9060xt bulunabiliyor. Bu fiyatları indirm diye paylaşıp insanların algısıyla oynuyorsunuz. Mesele bu.

Dostum en büyük sensin tamam sakin ol naıxjs
Bunları bizde biliyoruz anlatmak istediğim mevzu farklı
pulse modeli diğer modellere kıyasla daha başarılı ve daha ucuz olduğu için paylaştığını sanıyorum o yüzden bir yanlışlık yok ayrıca 1 ay sonra 30k ya satılmayacak. bu fiyatlar kötünün iyisi ve daha iyiye gitmeyecek

Komik mi sanıyon kendini? Karta ihtiyacın olsa para verip açtığın konudaki kartı pahalı diye almazsın gelmiş burada konusunu açıyorsun?

Adam akıllı fırsat konusu açtın da biz mi laf ettik?
bro kendini rezil etmeye devam

Bizim Piyasadan uzaklık
Nealaka birader. Piyasadan uzak olan sensin iki haftadır bu fiyatta olan ürünü sıcak fırsat diye paylaşıyon. İyi güzel arada güzel fırsatlar paylaşıyon yalan yokta sabah akşam foruma girmekten kendine görev edinmişsin sıcak fırsat açmayı. Bazen yokluktan ne paylaşacağını şaşırıyon.
Neyse felaket kapıda sen daha da zamlanmadan aldırabildiğin kadar insana aldır. Görev sana bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,388
Üyeler
203,817
Son üye
Heus
Geri