S26 Ultra İçin Şarj Kablosu Önerisi

mehmet445

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar herkese merhaba s26 ultra cihazımın kutu içinden çıkan şarj kablosunun başını yamulttum. Bana yeni kaliteli bir şarj kablosu gerekiyor ufak bir araştırma ile "Anker Prime 240W Type-C - Type-C Kablo" bunu almayı düşünüyorum. Sizinde önerebileceğiniz sağlam şarj kablosu varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürler.

baseus öneririm hocam 2m olanları var kafede orda burda uzun olması çok işe yarıyor

Arkadaşlar herkese merhaba s26 ultra cihazımın kutu içinden çıkan şarj kablosunun başını yamulttum. Bana yeni kaliteli bir şarj kablosu gerekiyor ufak bir araştırma ile "Anker Prime 240W Type-C - Type-C Kablo" bunu almayı düşünüyorum. Sizinde önerebileceğiniz sağlam şarj kablosu varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürler.
Juo 240W ekranlı olanı almıştım ben, 1 yıla yakın süredir tüm cihazlarımı bununla şarj ediyorum memnunum herhangi bir sorunu yok henüz.

Çok kompakt bir kablo değil ama, amacın standart kablo gibi çok rahat taşınan bir şeyse çok kalın olmayan düşük güç taşıyan kablolara bak telefon 60W destekliyor sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,918
Üyeler
204,011
Son üye
13245
Geri