Atatürk'e “Soykırımcı” İftirası Atıldı! (Hoı4)

türkler davranış olarak kutuplaşmayı çok sevdiği için bu tartışma onlarca yıl boyunca bir çözüme ulaşamayacak. bu millete çok yazık

Muratabigf aşırı hoi4 bağımlısı acaba iletişime geçsek bir gelişme olabilirmi.

türkler davranış olarak kutuplaşmayı çok sevdiği için bu tartışma onlarca yıl boyunca bir çözüme ulaşamayacak. bu millete çok yazık
isterse çözüme ulaşmasın. Atamıza atılmış bir iftira bize atılmış bir iftiradır bu. senin bu yazdığının yeri burası değil.

Soykırım görmek istiyorlarsa avrupaya baksınlar fransizlar almanlar yahudiler ingilizler belcikalilar ispanyollar portekizler Amerikalılar ama bunlar namussuz kabul etmezler.

Soykırım görmek istiyorlarsa avrupaya baksınlar fransizlar almanlar yahudiler ingilizler belcikalilar ispanyollar portekizler Amerikalılar ama bunlar namussuz kabul etmezler.

Amerikalıların Kızılderili soykırımına denk kitlesel bir yok ediliş örneği insanlık tarihinde yok. Hatta yerli halkın yiyecek kaynaklarından biri olan bizonların soyunu kurutacak kadar gözleri dönmüştü.

Atatürk'e soykırımcı diyenin anasını bacısını hoplatırım.

Atatürk soykırımcı olsaydı oc ları olmazdı hepsinin kellesini almıstı o yüzden yalan dolan hepsi

Bence steam de olumsuz yorum yapmak yerine herkesin aynı anda iade talebi gönfermesi daha etkili olur.

Bence steam de olumsuz yorum yapmak yerine herkesin aynı anda iade talebi gönfermesi daha etkili olur.
Yahu kardeşim ya yaşın küçük yada bu işlerden hakikaten anlamıyorsun steamde olumsuz yorumlar oyunun hem puanını hem de globale düşüyor bu oyunu oynayan insanlar binlerce saatini gömen insanlar adamın 5k saati var oyunda bu adam nasıl iade edecek, 2 saati 3 saati olan adama zaten etsin diyoruz. Bakın bu konu hafife alınacak dalga geçilecek bir konu değil Atatürkü sev sevme ama şuanda Türkiyenin itibarı global bir oyun şirketi tarafından ayaklar altına alınmış durumdadır. Bu ya abi oynamayın iade edin bitsin konu, gibi bir şey değil ki zaten paradox şirketinin oyunlarını azacık vatan sevgisi bulunan her kimse oynamaz bu saatten sonra. Ben kendimden örnek vereyim eu4 te 2k saatim var hoi4 te 700 saat eu5 te 400 saat civarı ben iade edemiyorum ama bundan sonra oynamayacağım en azından anlık oyuncu sayısı vermezsek kardır bize, lütfen biraz daha dikkatli olalım...

Bu firma hadsizliklerinin sonunu değer kaybı yaşayarak acı şekilde tecrübe edecek, çok yazık. Bizim ülke insanının son 25 yıldır ne kadar umutsuz vaka olduğunu görüp sinirlensem de Atatürk'ün kırmızı çizgimiz olmasının değişmemesi bir nebze olsun umutlandırıyor.

Paradox forumunda açık açık Türk ve Atatürk düşmanlığı yapılıyor ve paradox moderatörleri hiçbir şey yapmıyor.

123.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu kardeşim ya yaşın küçük yada bu işlerden hakikaten anlamıyorsun steamde olumsuz yorumlar oyunun hem puanını hem de globale düşüyor bu oyunu oynayan insanlar binlerce saatini gömen insanlar adamın 5k saati var oyunda bu adam nasıl iade edecek, 2 saati 3 saati olan adama zaten etsin diyoruz. Bakın bu konu hafife alınacak dalga geçilecek bir konu değil Atatürkü sev sevme ama şuanda Türkiyenin itibarı global bir oyun şirketi tarafından ayaklar altına alınmış durumdadır. Bu ya abi oynamayın iade edin bitsin konu, gibi bir şey değil ki zaten paradox şirketinin oyunlarını azacık vatan sevgisi bulunan her kimse oynamaz bu saatten sonra. Ben kendimden örnek vereyim eu4 te 2k saatim var hoi4 te 700 saat eu5 te 400 saat civarı ben iade edemiyorum ama bundan sonra oynamayacağım en azından anlık oyuncu sayısı vermezsek kardır bize, lütfen biraz daha dikkatli olalım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir işe yaramadı gördüğün gibi iade talebi oluştursaydık daha da etkili olacaktı.En azından tepkimizi valve görecekti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,562
Üyeler
203,896
Son üye
yucar057
Geri