❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

aga bu kartta bu para verilmez gibi geliyor bana. Yanlış anlama bende de sapphire 16gb lık versiyonu var ama 30k da çok para. 2. el bak bari. Ben 1-2 ay önce falan tam olarak 15bin tl ye aldım. O yüzde 30 çok uçuk geliyor ama piyasada başka uyguna da kart yok şimdi.

çalışmaya gelince yatarlar, nvidia teknoloji çıkarsada birileri modlasa bizede gelse diye beklerler ama 30k fiyata 9060 xt satarlar.

Sağlam kampanya olmadıkça ihtiyacı olan ve taksitle almak isteyen bu fiyatlara şimdilik razı gelecek yakın zamanda fiyat düşüşüde zor görünüyor ram ve ssd ler gibi bakmak lazım olaya 5k lık ram 25k oldu öyle veya böyle ihtiyacı olan kabullendi . Peşin alacak garantili 2nci el baksın tabi .

Aşırı pahalı bir kart.

2gb g7 bellek üretimi bitti. Stokta ne varsa onlar kullanılıyor.

2gb g7 20 dolarken
3gb g7 60 dolar

bellek bitince kart nvidia kartları daha da artacak. Ekran kartı tasarımı biosları kutuları vs değişecek. Diğer bileşenlerin yüksek fiyatları eklenecek. Nvidia süper çıkaracak yada 9gb 5050, 15gb 5070ti çözüm üretecek.

Gddr6 kartların fiyatları nvidia fiyatları arttı diye artıyor ama bu kadar artmasındaki sebep fırsatçılık.

Uygunsuz davranış
Tebrik ederim ederi 18 17k olan ekran ksrrını yine aynı irkil de şahlandırığ fiyatını yükselten Türk halkı yine şaşırtmadı afferim size iyi bok yediniz.

18k olan kartın haline bak deliricem ya

9060XT'ye 30K vereceğime agalara yemek ısmarlarım namım yürür.

Yazık ya bunların max ederi 20k lira altı olmalı. Eskiden kripto para madenciliği sebepli ekran kartlarının fiyatları şişiyordu ama düzeliyordu, şimdiyse bitmek bilmeyen bir balon yarattılar. Döngüsel de değil, sürekli yükseliyor. Şu kartın xfx olanını 19k liraya aldım 7-8 ay önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,746
Üyeler
204,246
Son üye
TA07
Geri