Rx9070 Golden Rabbit Edition - Çift Fan - 37900₺ - P.F.9taksit HB premium Worldcard ile link
37900₺
37900₺
Bu karttan daha önce edinmiş olan aramızda vardır illaki, HB de çok avantajlı oluyor bu kredi kartı, bende var mesela. 9ay yayıla yayıla satın alabilirsiniz. 4K ya. Şuanda en ucuz bu kart 35 e veriliyor ama ben şahsen 35 k bağlamam şu piyasada, karta. Benim gibi düşünen birçok kişi mevcut burada. İlgileniyorsanız,ilginizi çekmiyorsa negatif yazmayınızsomsoğuk fırsat
nasıl yapıcaz , ne alacagız onun yerine ? alternatif mi var ki , olsa alalımİsrail'i boykot etmesini biliyorsunuz, AMD ve Nvidia'yı boykot etmesini bilmiyor musunuz?
Daktiloyla devamnasıl yapıcaz , ne alacagız onun yerine ? alternatif mi var ki , olsa alalım
Pandemi döneminde Sağlık Bakanı'nın açıklaması geldi aklıma 'Bu hastalığa karşı elimizde çok güçlü bir koz var, yakalanmamak'İsrail'i boykot etmesini biliyorsunuz, AMD ve Nvidia'yı boykot etmesini bilmiyor musunuz?
Mecburi olarak AMD CPU ve GPU alabilirizİsrail'i boykot etmesini biliyorsunuz, AMD ve Nvidia'yı boykot etmesini bilmiyor musunuz?
oha 2-3 ay önce aynı fiyata 9070xt almıştım ne olmuş fiyatlaraTaksit önemli değil ucuz olsun diyene 3000tl ucuza gigabyte var
![]()
Gigabyte Radeon RX 9070 GRE GAMING OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Radeon RX 9070 GRE GAMING OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr