20-25 Bin TL Bandında OLED Tavsiyesi Verir Misiniz

Elime böyle ulaştı düzelir mi iade edilir mi yardım eder misiniz

Ekler

• IMG_9397.webp
    IMG_9397.webp
    681 KB · Hit: 27
LG 704A mı bu? bende aldım cumartesi geldi gray banding vardı IMAGE CLEANING yaptım %90 oranında temizlendi. bi öyle dene azalır muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

direkt image cleaning yap. çok ciddi seviyede azalır bende yok gibi bir şey. çok memnunum monitörüme aşığım.

3d6f5806-a69c-467e-8093-0c6acce328f6.webp

LG 704A mı bu? bende aldım cumartesi geldi gray banding vardı IMAGE CLEANING yaptım %90 oranında temizlendi. bi öyle dene azalır muhtemelen.

direkt image cleaning yap. çok ciddi seviyede azalır bende yok gibi bir şey. çok memnunum monitörüme aşığım.

Alıntıyı görüntüle
Şuan böyle bir daha başkatayım mı temizlemeyi

Alıntıyı görüntüle
Hocam acaba yapmam gereken ayarları filan anlatabilir misin

Ekler

• IMG_9400.webp
    IMG_9400.webp
    908 KB · Hit: 27
  • IMG_9399.webp
    IMG_9399.webp
    918.5 KB · Hit: 25
Şuan böyle bir daha başkatayım mı temizlemeyi

Hocam acaba yapmam gereken ayarları filan anlatabilir misin
ben çok ayar yapmadım. nvidia denetim masasından 10bit renge çektim, monitör osdde renk ayarlarından HDR Etkisi modunda kullanıyorum. griler iyi durumda şuan sık sık temizleme yapma. monitör 4 saat kullanımdan sonra kendisi temizleme için uyarır ya da kapatırken kendisi yapar. monitörü kapattıktan sonra fişten gücü çekme. kendisi temizleme yapıyor.

Hocam ben 25k fiyata kadar çıkabiliyorsanız Asus alabilirsiniz ben 480hz 2k oled kullanıyorum çok memnunum.
(alındı mı bilmiyorum alındıysa hayırlı olsun)

ben çok ayar yapmadım. nvidia denetim masasından 10bit renge çektim, monitör osdde renk ayarlarından HDR Etkisi modunda kullanıyorum. griler iyi durumda şuan sık sık temizleme yapma. monitör 4 saat kullanımdan sonra kendisi temizleme için uyarır ya da kapatırken kendisi yapar. monitörü kapattıktan sonra fişten gücü çekme. kendisi temizleme yapıyor.
Bu pizelleşmeler normal mi

Ekler

• IMG_9404.webp
    IMG_9404.webp
    657 KB · Hit: 23
  • IMG_9409.webp
    IMG_9409.webp
    1.3 MB · Hit: 23
Geri