Clyde
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 915
Net bakamadım yola çıktım maalesef ama gördüğüm kadarıyla yoktu.Gray banding yok değil mi siz de beğendiğinize göre aldım
Net bakamadım yola çıktım maalesef ama gördüğüm kadarıyla yoktu.Gray banding yok değil mi siz de beğendiğinize göre aldım
LG 704A mı bu? bende aldım cumartesi geldi gray banding vardı IMAGE CLEANING yaptım %90 oranında temizlendi. bi öyle dene azalır muhtemelen.Elime böyle ulaştı düzelir mi iade edilir mi yardım eder misiniz
direkt image cleaning yap. çok ciddi seviyede azalır bende yok gibi bir şey. çok memnunum monitörüme aşığım.Elime böyle ulaştı düzelir mi iade edilir mi yardım eder misiniz
Şuan böyle bir daha başkatayım mı temizlemeyiLG 704A mı bu? bende aldım cumartesi geldi gray banding vardı IMAGE CLEANING yaptım %90 oranında temizlendi. bi öyle dene azalır muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
direkt image cleaning yap. çok ciddi seviyede azalır bende yok gibi bir şey. çok memnunum monitörüme aşığım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam acaba yapmam gereken ayarları filan anlatabilir misinLG 704A mı bu? bende aldım cumartesi geldi gray banding vardı IMAGE CLEANING yaptım %90 oranında temizlendi. bi öyle dene azalır muhtemelen.
direkt image cleaning yap. çok ciddi seviyede azalır bende yok gibi bir şey. çok memnunum monitörüme aşığım.
Alıntıyı görüntüle
ben çok ayar yapmadım. nvidia denetim masasından 10bit renge çektim, monitör osdde renk ayarlarından HDR Etkisi modunda kullanıyorum. griler iyi durumda şuan sık sık temizleme yapma. monitör 4 saat kullanımdan sonra kendisi temizleme için uyarır ya da kapatırken kendisi yapar. monitörü kapattıktan sonra fişten gücü çekme. kendisi temizleme yapıyor.Şuan böyle bir daha başkatayım mı temizlemeyi
Hocam acaba yapmam gereken ayarları filan anlatabilir misin
Bu pizelleşmeler normal miben çok ayar yapmadım. nvidia denetim masasından 10bit renge çektim, monitör osdde renk ayarlarından HDR Etkisi modunda kullanıyorum. griler iyi durumda şuan sık sık temizleme yapma. monitör 4 saat kullanımdan sonra kendisi temizleme için uyarır ya da kapatırken kendisi yapar. monitörü kapattıktan sonra fişten gücü çekme. kendisi temizleme yapıyor.
hocam %5 açtım ama telefon fena patlatmış benim ekranda gördüümün şununla alakası yokHocam siz de %5-10 gri foto atar mısınız ona göre iade edeceğim
hocam %5 açtım ama telefon fena patlatmış benim ekranda gördüümün şununla alakası yok
Alıntıyı görüntüleBi temizleme daha yaptım iyiden kötü oldu
image cleaning yaptın mıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
1-2 gün kullanayom olmadı pazartesi vericem
2 kere bundan yaptımimage cleaning yaptın mı