kirkor efendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
3000/300 puan var worldcard
Fotoğraf paylaşır mısın bulamadım3000/300 puan var worldcard
Alınır mı 6668tl satıcısı Amazon gösteriyor alınır mı iade sıkıntısı olur mu acaba anlamıyorum olaydan kbArkadaşlar siyah olanı bu fiyata düşmüş ben aldım bu fiyata görünce sizde değerlendirebilirsiniz.
Amazon kendisi satıyor iade de sıkıntı yapacağını sanmam kaç kez ürün iade ettim tek sorun çıkarmadılar, ürüne veya kutusuna vs zarar vermezsen sorun yapmazlar.Alınır mı 6668tl satıcısı Amazon gösteriyor alınır mı iade sıkıntısı olur mu acaba anlamıyorum olaydan kb
İyi ki 9000'e aldık düş daha Cosori Airfryer gibi 1tl'ye kadar düş
Kabloysa gecikmesi yoktur ya var mı? Hoparlörden hiç anlamam hocam, mağara adamı gibi taktım açtım.Gecikmesi nasıl kulaklık gibi mi
dündü galiba tam satın alacaktım fiyat gitti geldi bu fiyat baya sabit kaldı dün 7200 falandı sanırım idefixdeGeçen 7k ya direndim bende ama buna direnemedim![]()
Evet dün kaçırdım bende amazona bi baktım 7300 küsürdü bide beyazdı, setup siyah benim o yüzden vazgeçtim, bu gün bi amazona gireyim dedim siyahı bu paraya görünce dayanamadım aldım.dündü galiba tam satın alacaktım fiyat gitti geldi bu fiyat baya sabit kaldı dün 7200 falandı sanırım idefixde
3 adet kullanılmış ve yeni gibi var. Acaba indirim görüp mü iade ettiler yoksa sıkıntılı bir ürün mü. Ben de alacaktm vallaYaklaşık 10 dakika almayı düşündükten sonra tam alacakken fiyatı 7.800 bandına geri çıktı, ben elendim
Hiç bilmiyorum ama 1 adet kaldı alacaksan elini çabuk tut3 adet kullanılmış ve yeni gibi var. Acaba indirim görüp mü iade ettiler yoksa sıkıntılı bir ürün mü. Ben de alacaktm valla