❌İndirim Bitti! Edifier M60 Hoparlör 6.668 TL

Alınır mı 6668tl satıcısı Amazon gösteriyor alınır mı iade sıkıntısı olur mu acaba anlamıyorum olaydan kb
Amazon kendisi satıyor iade de sıkıntı yapacağını sanmam kaç kez ürün iade ettim tek sorun çıkarmadılar, ürüne veya kutusuna vs zarar vermezsen sorun yapmazlar.

valla bu sefer dayanamdım çektim ya

İyi ki 9000'e aldık düş daha Cosori Airfryer gibi 1tl'ye kadar düş

Gecikmesi nasıl kulaklık gibi mi
Kabloysa gecikmesi yoktur ya var mı? Hoparlörden hiç anlamam hocam, mağara adamı gibi taktım açtım.

Bir telefona bağlamıştım uygulama için bluetooth ile bağlayıp EQ falan denedim o kadar. Sesi önceki facia soundbarıma göre baya iyi veriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geçen 7k ya direndim bende ama buna direnemedim :D
dündü galiba tam satın alacaktım fiyat gitti geldi bu fiyat baya sabit kaldı dün 7200 falandı sanırım idefixde

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
dündü galiba tam satın alacaktım fiyat gitti geldi bu fiyat baya sabit kaldı dün 7200 falandı sanırım idefixde
Evet dün kaçırdım bende amazona bi baktım 7300 küsürdü bide beyazdı, setup siyah benim o yüzden vazgeçtim, bu gün bi amazona gireyim dedim siyahı bu paraya görünce dayanamadım aldım.

Yaklaşık 10 dakika almayı düşündükten sonra tam alacakken fiyatı 7.800 bandına geri çıktı, ben elendim

Yaklaşık 10 dakika almayı düşündükten sonra tam alacakken fiyatı 7.800 bandına geri çıktı, ben elendim
3 adet kullanılmış ve yeni gibi var. Acaba indirim görüp mü iade ettiler yoksa sıkıntılı bir ürün mü. Ben de alacaktm valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri