❌İndirim Bitti! MSI RTX 5070 Tı Shadow 66.757,13 TL 5 ve 6 Taksit Mevcut

1790254977393.webp

alanlara h.o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1790255010488.webp

ptt avm ve pazarama da hala 70 bin tl altına 7 şer stok vardır düşünen bakabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bu trollerin sahte hesapların yorumlarına aldanmayın 1 haftadır söyle böyle küllüyen yalan

kanıt

1 haftadır indirimde dedgi ürüne 3 saat önce fiyat düşürü girilmişti oysa bunların her şeyi yalan insanları manüpüle etmek

1790255288660.webp

Son düzenleme:
Biraz nefes almaya ihtiyacın var hocam. Bir haftadır heralde sürekli havada uçuşan konuların var ama gerçek anlamda elle tutulan bir tane konu yok. Herhangi bir engel de gelmiyor nedense garip.

Biraz nefes almaya ihtiyacın var hocam. Bir haftadır heralde sürekli havada uçuşan konuların var ama gerçek anlamda elle tutulan bir tane konu yok. Herhangi bir engel de gelmiyor nedense garip.
yahu ürün 66 binden 86 bine çıkmış hala saçam sapan yorum yapmayı kendine layık görüyorsun görmek istemiyorsan profilime tıklar engeller geçersiniz ben size aynı tarifeyi uygulayacagım bu forumun acil fake hesaplara bir çözüm bulması lazım

yahu ürün 66 binden 86 bine çıkmış hala saçam sapan yorum yapmayı kendine layık görüyorsun görmek istemiyorsan profilime tıklar engeller geçersiniz ben size aynı tarifeyi uygulayacagım bu forumun acil fake hesaplara bir çözüm bulması lazım
Katılıyorum. Bir çok kez farklı kişiler tarafından uyarılmasına rağmen hiç özeleştiri yapamayan kişiler ayıklanmalı.

Dfs bilgisayar iptal gelir mi?

Bu arada konuyu açan kişi vatan'dan 3 kampanyayı da göstererek düşürebildiği kadar kampanyalı paylaştı , çamurlayan arkadaşı gayet işi paylaşımlar yapıyor.Konuşanları'da paylaşım yaparken hiç görmedim :ROFLMAO:

@asko56 reis 25K taksitli bütçeye en iyi ne düşürürüz :D top sende ÖM ni bekliyorum bir şeyler düşerse

Geri