❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Kendi kodum da sizin verdiğiniz kod da geçersiz olarak gözüküyor, böyle bir kod mevcut değildir diyor. İki kod da Apple ve Samsung telefonlarda denendi bu arada.
İlginç, kardeşime verdim o da aynı şeyi dedi. Halbuki bende çalışıyor. Acaba bu kodlar kişiye özel mi diyeceğim ama nasıl olur ki.

1790281881910.webp
1790281890615.webp

İlginç, kardeşime verdim o da aynı şeyi dedi. Halbuki bende çalışıyor. Acaba bu kodlar kişiye özel mi diyeceğim ama nasıl olur ki.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bende anlamadım ama yaptıkları kampanya saçmalık ötesi ve ellerinde patladı bence. Tek bir sorum var, ben daha önce 1 aylık bedava yprolu oldum, arkadaşım da olmuştu. Acaba bu yüzden mi bundan yararlanamıyoruz?

Tek bir sorum var, ben daha önce 1 aylık bedava yprolu oldum, arkadaşım da olmuştu. Acaba bu yüzden mi bundan yararlanamıyoruz?
Seninki bu sebeple olabilir kampanya şartlarında "ilk kez" yazıyordu diye hatırlıyorum.

benim de hiç yprolu olmayan arkadaşım var onda da aynı sorun oluştu. zaten bu yemeksepeti kadar illet bi uygulama hizmet görmedim. ne bi canlı desteğine bağlanılır ne de başka bişe. ki zaten benim bütün tel no email vs banlamışlar

Geri