İnternet cafe işi işe böyle yatırım yapılacak kadar kazandırıyor mu hocam yaBenim cafeMüşterilerime en iyi hizmeti sunmaya çalışıyorum.
Bu monitörleri almak aslında ticari olarak karlı değildi ama müşteriler bilir ki bölgenin en iyi kafesi (donanım anlamında) benimdir. Esnaflık stratejim böyle, bu yüzden almıştım bu monitörleri. Genel kitlemde nezihtir, kurallarım da katı ve hassasiyetlerimi iyi bilirler ona göre davranırlar ya da diğer kafeleri tercih ederler. Kitlemi buna göre ayarladığım için ekipmanlarıma zarar gelmiyor. En son kırılan monitörümü müşteri değil kedilerden biri kırmıştıİnternet cafe işi işe böyle yatırım yapılacak kadar kazandırıyor mu hocam yaMillet evde kullandığı gibi değil afedersiniz hayvan gibi kullanıyor ürünleri, valla tribe sokar insanı sürekli bir şey oldu mu diye takibini yapmak
![]()
Güzel o zaman hocam, bol kazançlar dilerim.Bu monitörleri almak aslında ticari olarak karlı değildi ama müşteriler bilir ki bölgenin en iyi kafesi (donanım anlamında) benimdir. Esnaflık stratejim böyle, bu yüzden almıştım bu monitörleri. Genel kitlemde nezihtir, kurallarım da katı ve hassasiyetlerimi iyi bilirler ona göre davranırlar ya da diğer kafeleri tercih ederler. Kitlemi buna göre ayarladığım için ekipmanlarıma zarar gelmiyor. En son kırılan monitörümü müşteri değil kedilerden biri kırmıştı![]()
Sağol Lord Vader, May the Force be with youGüzel o zaman hocam, bol kazançlar dilerim.![]()
MSI çıkartır.ööh fiyata bak. Muadili var mı ve varsa ne kadar onların fiyatı acaba?