Bura internet cafe mi , hangi internet cafe 75k lık monitör koyuyorTasarımı çok güzel soldan da içi gözüküyor estetik olarak çok hoş, bence.
Alıntıyı görüntüle
Benim cafeBura internet cafe mi , hangi internet cafe 75k lık monitör koyuyor
Yeri nerede hocam çok uzak değilse sinema izlemeye gidiyomuş gibi atlayıp gelirimBenim cafe![]()
Tasarım olarak gaming dünyasına gelmiş geçmiş en güzel şey olabilir bu aradaYeri nerede hocam çok uzak değilse sinema izlemeye gidiyomuş gibi atlayıp gelirim
İzmir Balçova gel beklerim.Yeri nerede hocam çok uzak değilse sinema izlemeye gidiyomuş gibi atlayıp gelirim
hmmmmmm demekki siz hocam o müteahit çocuğu değil o müteahitlerin ağa babasısınızİzmir Balçova gel beklerim.
Yok be belki tutar dedim daha önce yapan bi kafe yoktu da neden yapmadıklarını anladımhmmmmmm demekki siz hocam o müteahit çocuğu değil o müteahitlerin ağa babasısınız
olsun her babayiğidin harcı değil malesef herkes o ekipmanları güzel kullanma bilincindede değil zaten hayırlı bereketli işler diliyorumYok be belki tutar dedim daha önce yapan bi kafe yoktu da neden yapmadıklarını anladım![]()
Ne kadar pahalı olursa bu e spor ve gamer tayfası o kadar çok alıyor herhalde. Kırbacı vurdukça vuruyorlar. Bu ürünlerde kar en az %200 değilse bende bişey bilmiyorum.