Ryzen 5 5600 Sistem İçin Nvıdıa Ekran Kartı Önerisi

Şefim şimdi darboğazın boyutları var belki sizi çok da üzecek bir sorun olmaz. Zaten bu ekran kartı alınacak değil mi? o yüzden ddr5 işini ileride düşünürsünüz. Oldu da şimdi size darboğaz var dedik o zaman ekran kartını 4060 a düşürecek değilsiniz. 4070 süperinizi alın takın deneyin belki oynadığınız oyunda sizi üzmeyecek bir değerde olacak(olsa da dediğim gibi programsal 2k çekme araçları var) paranız yetiştiğinde ileride am5 sisteme yükseltirsiniz. Hikayeli oyunlarda zaten sorun olacağını çok sanmıyorum.
Anladım teşekkürler

Super varken super

MSI Gaming white 4070 alsam daha mı mantıklı çok dar boğaz yapar mı onda da demenize göre yani işlemciyi degistirisek mecbur hepsini değiştirip ddr5 yapmak gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha çok hikayeli oyun ve FPS oyunları sadece online dediğiniz gta5 fivem falan mi
düz 4070te 1080pde sıkıntı çıkartır ryzen 5600e hocam ama anakartınız güçlü işlemciyide en az 5700x seviyesine çekerseniz sorun kalmaz bence alın kullanın baktınız keyif vermiyor hop işlemciyide yükseltirsiniz

Kart alırken occt ve furmark testi yapacağım yeter mi başka ne önerirsiniz

Kart alırken occt ve furmark testi yapacağım yeter mi başka ne önerirsiniz
çok fazla bir şey yok hocam ısı değerleri normalse görüntüde bir problem yoksa sıkıntı yoktur fiziksel olarakta inceleyin oksitlenme vs fanları düzgün dönüyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,875
Üyeler
204,547
Son üye
ali.inannn
Geri