Önerin yoksa yazmana gerek yok seni alakadar etmez sen mi ödüyorsun.Sadece CS oynuyorsan 20-25 bine Ryzen 5600 lü RX 6600-RTX 3060 lı sistem bulursun ikinci elde.
Kalan 30K ile de başka bir şey yap. İhtiyaca göre para harcamayı öğrenin artık kardeşim, nedir bu tüketim çılgınlığı?
Sistemi aldıktan sonra hikayeli oyunlara başlayacak mısınız?Sadece cs2 oynuyorum bütçe 60 90 k arası lütfen önerilerinizi bekliyorum
Önerin yoksa yazmana gerek yok seni alakadar etmez sen mi ödüyorsun.
Ps5 im var cs2 için sadeceSistemi aldıktan sonra hikayeli oyunlara başlayacak mısınız?
Ps5 im var cs2 için sadece
Haklı o zaman. 2. elden 10 bin TL sistem topla oda tatmin eder.Sadece CS oynuyorsan 20-25 bine Ryzen 5600 lü RX 6600-RTX 3060 lı sistem bulursun ikinci elde.
Kalan 30K ile de başka bir şey yap. İhtiyaca göre para harcamayı öğrenin artık kardeşim, nedir bu tüketim çılgınlığı?
Haklı o zaman. 2. elden 10 bin TL sistem topla oda tatmin eder.
Sadece CS2 oynamak için sistem alacağım diyorsunuz. Demek istediğimiz şey bu bütçe aşırı gereksiz, bu kadar para harcamanıza gerek yok. Hedefiniz ne 4K 1000 FPS CS2 oynamak mı?öneri Oem paket atmıcaksanız çıkın kasmasın bütçemi yazmışım oraya zaten yok ikinci el 10 k ya topla yok şu bu kafayı yemiş bu insanlar.
Sadece CS2 oynamak için sistem alacağım diyorsunuz. Demek istediğimiz şey bu bütçe aşırı gereksiz, bu kadar para harcamanıza gerek yok. Hedefiniz ne 4K 1000 FPS CS2 oynamak mıç
400 verse ne kadar fark edecek? 200-250 FPS oynamak kötü mü mesela?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Saçmalık bu fiyatlar da cs2 vereceği fps 400 ortalama zaten anlamıyorsunuz gibi bu işten