OEM Paket Tavsiye Acil

ardry10

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
80000
Sadece cs2 oynuyorum bütçe 60 90 k arası lütfen önerilerinizi bekliyorum

Sadece CS oynuyorsan 20-25 bine Ryzen 5600 lü RX 6600-RTX 3060 lı sistem bulursun ikinci elde.
Kalan 30K ile de başka bir şey yap. İhtiyaca göre para harcamayı öğrenin artık kardeşim, nedir bu tüketim çılgınlığı?

Sadece CS oynuyorsan 20-25 bine Ryzen 5600 lü RX 6600-RTX 3060 lı sistem bulursun ikinci elde.
Kalan 30K ile de başka bir şey yap. İhtiyaca göre para harcamayı öğrenin artık kardeşim, nedir bu tüketim çılgınlığı?
Önerin yoksa yazmana gerek yok seni alakadar etmez sen mi ödüyorsun.

öneri Oem paket atmıcaksanız çıkın kasmasın bütçemi yazmışım oraya zaten yok ikinci el 10 k ya topla yok şu bu kafayı yemiş bu insanlar.

öneri Oem paket atmıcaksanız çıkın kasmasın bütçemi yazmışım oraya zaten yok ikinci el 10 k ya topla yok şu bu kafayı yemiş bu insanlar.
Sadece CS2 oynamak için sistem alacağım diyorsunuz. Demek istediğimiz şey bu bütçe aşırı gereksiz, bu kadar para harcamanıza gerek yok. Hedefiniz ne 4K 1000 FPS CS2 oynamak mı?

Sadece CS2 oynamak için sistem alacağım diyorsunuz. Demek istediğimiz şey bu bütçe aşırı gereksiz, bu kadar para harcamanıza gerek yok. Hedefiniz ne 4K 1000 FPS CS2 oynamak mıç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalık bu fiyatlar da cs2 vereceği fps 400 ortalama zaten anlamıyorsunuz gibi bu işten

Arkadaşlar size ne ? insanların bütçesine de mi karışmaya başladınız ? adamın kendi parası kaliteli bi pc almak istiyor, eğer konu hakkında cevap vermeyecekseniz neden boş muhabbet yapıyorsunuz. Porsche isteyen adama da mı duster önereceksiniz nedir bu ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,897
Üyeler
204,000
Son üye
Welterous
Geri