Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

Macunu direk kaskatı olmuştur inno iyi macun kullanmaz sanmam kademe kademe artış bu yüzden
Servis sıcaklıkların normal oldugunu ve fanlarin bu kadar yuksek devirde calismasini da normal buluyor hocam adamlara dove dove yaptiramayacagima gore yapacagim tek sey tuketici hakem heyetine basvurmak pazartesi gunu karti teslim almaya gideceğim

kartı teslim alırken detaylı incele fiziksel hasar vs var mı diye
Hocam daha kapidayken kamerayi acip oyle iceri girecegim kimsenin yuzunu falan cekmeden kartı kutuyu ve verdikleri raporu ki bakalim kart icin rapor sonuçlarına ne yazacaklar hepsini kayit altina alacağım olasi bir durumda zaten kendi kamera kayitlarida var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kartı teslim alırken detaylı incele fiziksel hasar vs var mı diye
Zaten adamlar daha karti benden alirken incelemeden kutuyu bile acmadan vazgecirmeye calistilar ki teslim alma raporuna da 106 derece hotspot isisi ve ani isinma sorunu diye not dustuler ilginc olk defa garantiye gittim karsilastigim muamele inanilmazdi

Bilgiliymiş gibi bide teknik elemanı oynuyolar eminim basit bi 3060 dual bile versek macunu bile süremezler 😂

Bilgiliymiş gibi bide teknik elemanı oynuyolar eminim basit bi 3060 dual bile versek macunu bile süremezler 😂
Hocam zaten suan mutluyum ki karta müdahale etmediler benim en büyük kazanclardan birisi kartin daha buyuk sorun cikarmasina karsin e ben size getirdim normal dediniz simdi goruntu gelmiyor kart çalışmıyor diye gittigimde elimin daha güçlü olmasi oldu

Geri