Knk indirimsiz fiyatı ne kadardir ki eğer cidden güzel bir indirim değilse acele etmesem mi acabaMSI genelde kasalarının içindeki güç kaynağında da kendi markasını kullanıyor. Burda güç kaynağına dair bir bilgi göremedim ama eğer o da MSI ise alınır çünkü zaten 750watt güç kaynağı 3000 lira eder. Bu kasayı daha önce kullandım çok iyi bir kasadır. Benzer fiyat aralıklarında Segotep, XPG gibi markaların akvaryum kasaları da bulunabilir ama onlardaki güç kaynağına ben güvenmem. MSI ise gözüm kapalı alırım.
Knk aslında ilk hangi parcadan almaya başlayacağımi bilsem birazda olsa kafmada oturur da şöyle bir sıkıntı var parça her ne kadar 0 bile olsa benim alip deneme gibi bir şansım yok o biraz kafama takılıyor yani bozuk parça çıkarsa, bende tüm parçaları toplamak icin 1.5-2ay ugrassam 2ay sonra parçayı denediğimde bozuk çıkarsa ne yapacağım meselaİndirimsiz fiyatı 4699 kardeş ben gaming gecesi açılmadan gördüm. Bir de sen daha işlemci, ekran kartı almamışsın. Kaç watt PSU lazım bilmiyoruz. Sana belki 650watt da yetecek. İlk defa PC topluyorsan önce ne tarz kasaları beğeniyorsun onlara bir bak, akvaryum mu? minimal mi? Bana farketmez iş görsün diyorsan sana 3500 liraya da kasa+PSU buluruz. PC toplama hastalıktır. Düşme Ahmedim![]()
Sıfır aldığın parçadan bozuk çıkarsa diye niye korkuyorsun? Binde bir çıkabilir. Onu da garanti kapsamında değiştirirler. Ama ben sana tek tek kendin toplamaktansa incehesap, itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerde hazır satılan paketleri almanı tavsiye ederim. Çok daha ucuza gelir. Param yok, ufak ufak kendim alacağım diyorsan o ayrı.Knk aslında ilk hangi parcadan almaya başlayacağımi bilsem birazda olsa kafmada oturur da şöyle bir sıkıntı var parça her ne kadar 0 bile olsa benim alip deneme gibi bir şansım yok o biraz kafama takılıyor yani bozuk parça çıkarsa, bende tüm parçaları toplamak icin 1.5-2ay ugrassam 2ay sonra parçayı denediğimde bozuk çıkarsa ne yapacağım mesela
alınmaz.Arkadaşlar daha önce hiç pc toplamadım veya PC almadım elimdede hiçbir parça yok gaming gecesinde şöyle bir şey gördüm nasil bu alınır mi bunu alayimmi İlk parça olarak fiyatı nasıl