OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Hayatım değişti vallahi keyif almaya başladım bilgisayardan

Hayatım değişti vallahi keyif almaya başladım bilgisayardan
Böyle yorumlari gördükçe alasim daha da artiyor 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alın hocam yaşayacağınız deneyim her türlü iyi olacak monitör sıkıntılı gelmediği durum da
200nit parlaklik yeter mi acaba o monitor icin kısılmış 3.nesil qd oled deniyor hdr tarafida aman aman degilmis 400nit

Böyle yorumlari gördükçe alasim daha da artiyor 😁

200nit parlaklik yeter mi acaba o monitor icin kısılmış 3.nesil qd oled deniyor hdr tarafida aman aman degilmis 400nit
incelemelerine bakmıştım bence sıkıntı olmaz parlaklığı arttırırsınız en kötü

Kesinlikle al her kuruşuna değiyor ben çok memnunum
şu hayatta çok boş şeye para vermişimdir ama bu oled monitör sonuna kadar hak ediyor

renk gamutu yüksek bir monitörden geçiş yaptım ( h27e6) aylarca forumda önerilen monitörlerden birisiydi bilenler bilir, fakat oled başka bir seviye, yani siyahlar ve beyazlar arasında dağlar kadar fark var, film dizi izlerken ips monitörde özellikle korku gerilim filmlerinde o siyah atmosfer griye çalıyordu silent hill oynuyormuş gibi, oled monitörde o sahneler direkt sip siyah, sanki filmin içerisinde gibi hissediyorum, özellikle gece vakti film veya dizi izlediğimde.

1080P 24 inç Acer monitörden geçen hafta Asus Rog XG32UCWG 4K 165 HZ - FHD 330 HZ Dual Mode monitöre geçtim. 3. nesil Woled TrueBlack Glossy panel bir monitör.

Şöyle söyleyeyim forza oynamaktan sıkılmıştım, bu monitörle oynayınca oyuna tekrar başladım. GTA 5'e grafik modları kurdum ve 4K oled panelle tadını alınca şuanda favori oyunum oldu:) 1 hafta önce açıp oyun bile oynamıyordum.

Bambaşka bir dünya gerçekten, inanılmaz memnunum.

Alıntıyı görüntüle

Al XG32UCWG keyfine bak. O bütçenin en rakipsizi bu. Asus Okula dönüş cashbacki ve amazon indiriminden 9 taksit ile 36.5 liraya aldım.
link var mı ürünün ve bu asuslarda gray banding denen şey oluyo mu olursa ne yapıcaz

incelemelerine bakmıştım bence sıkıntı olmaz parlaklığı arttırırsınız en kötü

şu hayatta çok boş şeye para vermişimdir ama bu oled monitör sonuna kadar hak ediyor
Gerçekten aynısı ya alırken dedim ulan bi asgari verilir mi buna da şey diyorum şimdi 10k daha verip 4K mı alsaydım

Gerçekten aynısı ya alırken dedim ulan bi asgari verilir mi buna da şey diyorum şimdi 10k daha verip 4K mı alsaydım
4k almaya değer mi 5080 sistem dizip 2k monitör almayı düşünüyorum çünkü 5080'nin ileride yeni çıkan her oyunun 4k oynatacağını düşünmüyorum 4k monitörde 2k ya çözünürlüğü düşürmekte mantıklı gelmiyor.

Herkes oyle diyor. Yani işlemci alacaktım dedim alsam ne görüntü aynı deneyimi uste tasimak için oledi düşünmeye başladım.

2k IPS bir monitörden 2K OLED monitöre geçiş yaptım. Aradaki fark gözle görülür oldu. OLED monitör ile yaptığım her şey daha da güzel olmaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,932
Üyeler
204,560
Son üye
KaptanReis
Geri