Titanseat beast modelinin birebir aynısının deliksiz hali. O model zaten piyasada uzun süredir. Marka olarak bana en cok hawk ve titanseat önerildi. Ikiside ayni fiyata indi. Biri hafızalı sünger sallanma mekanizması vs. Daha mantıklı geldi bana. Lansman fiyatı olduğu icin böyle uygunBende almayı düşünüyorum özellikleri güzel inceleme olmaması sıkıntı ama bi yandanda xdrive 15 li plus indirimi mi beklesem diyorum
Haftaya 8000 falan olur muTitanseat beast modelinin birebir aynısının deliksiz hali. O model zaten piyasada uzun süredir. Marka olarak bana en cok hawk ve titanseat önerildi. Ikiside ayni fiyata indi. Biri hafızalı sünger sallanma mekanizması vs. Daha mantıklı geldi bana. Lansman fiyatı olduğu icin böyle uygun
kasa almamış olsaydım belkiVarmış evet . Güzel fırsat o zaman alınır bence
düşündüm bencede gerek yok daha diğer parçalarım tam değil kasa soğutucu anakart aldım cpu ram lazım geri kalanlar eski kasadan geçecekHic gerek yok bence.
V100R Mini 650W PSU'lu versiyonunu aldım 4000'e. Kasanın kendisi ürün olarak iyi ancak içinde gelen PSU'yu önermiyorum. Gold olduğuna güvenmeyin, modeli ile ilgili internette neredeyse hiçbir bilgi yok, Lian Li teknik destekten birine sorduğumda bu modeli ilk kez gördüğünü söyledi. PCIe güç çıkışı ikili daisy-chain. 12V-2x6 yok, ATX 3.X zaten yok, OCP/OTP vs korumalara sahip olduğunu bile iddia etmiyor. Lian Li'nin Helly'e ürettirdiği ve Gold sınıfına sokmak için diğer parçalarından kıstığı öngörülüyor. Fiyatlara bakınca zaten 1000TL farka karşılık gelen bir PSU; eğer sisteminiz düşük güç gerektiriyorsa ve transient spike beklemiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz, onun dışında güç kaynaksız versiyonunu almanızı öneririm.PowerSupplyin yok ise mantıksız olur bence. 650W Gold psulu versiyonu 5000tl şuan bende göz diktim ona![]()
Elinden geldikce hızlı toplamaya bak derim.kasa almamış olsaydım belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düşündüm bencede gerek yok daha diğer parçalarım tam değil kasa soğutucu anakart aldım cpu ram lazım geri kalanlar eski kasadan geçecek
hangi koltuktan bahsediyoruz hocam?Haftaya 8000 falan olur mu
kesinlikle haklısınız hocam bakalım güzel fiyata 9800 düşürürsem 7800 istemiyorum ara fiyat fark azalıyorElinden geldikce hızlı toplamaya bak derim.
Evet ileriye dönük daha mantıklı hocam hayırlısı olsun şimdiden.kesinlikle haklısınız hocam bakalım güzel fiyata 9800 düşürürsem 7800 istemiyorum ara fiyat fark azalıyor
Kairo sizin aldığınız koltuktan . Hocam elinize ulaşınca bi inceleyip bilgi verirmisiniz haftaya düşerse gaming gecesine alacagımhangi koltuktan bahsediyoruz hocam?
tabii ki gelince incelemesini yapıp dürüst yorumumu yaparım. Lansman indirimi haftayada devam edebilir bence çünkü stoğu tükenmedi koltuklarınKairo sizin aldığınız koltuktan . Hocam elinize ulaşınca bi inceleyip bilgi verirmisiniz haftaya düşerse gaming gecesine alacagım