Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Hoparlörlerden hangisi alınır ? İndirimdekiler dışında da olur. 500 lira kupon var. Tatminkar bir ses verse yeter YouTube dizi film için lazımm. 1-1.5 bütçe var.

Bende almayı düşünüyorum özellikleri güzel inceleme olmaması sıkıntı ama bi yandanda xdrive 15 li plus indirimi mi beklesem diyorum
Titanseat beast modelinin birebir aynısının deliksiz hali. O model zaten piyasada uzun süredir. Marka olarak bana en cok hawk ve titanseat önerildi. Ikiside ayni fiyata indi. Biri hafızalı sünger sallanma mekanizması vs. Daha mantıklı geldi bana. Lansman fiyatı olduğu icin böyle uygun

Titanseat beast modelinin birebir aynısının deliksiz hali. O model zaten piyasada uzun süredir. Marka olarak bana en cok hawk ve titanseat önerildi. Ikiside ayni fiyata indi. Biri hafızalı sünger sallanma mekanizması vs. Daha mantıklı geldi bana. Lansman fiyatı olduğu icin böyle uygun
Haftaya 8000 falan olur mu

PowerSupplyin yok ise mantıksız olur bence. 650W Gold psulu versiyonu 5000tl şuan bende göz diktim ona :D
V100R Mini 650W PSU'lu versiyonunu aldım 4000'e. Kasanın kendisi ürün olarak iyi ancak içinde gelen PSU'yu önermiyorum. Gold olduğuna güvenmeyin, modeli ile ilgili internette neredeyse hiçbir bilgi yok, Lian Li teknik destekten birine sorduğumda bu modeli ilk kez gördüğünü söyledi. PCIe güç çıkışı ikili daisy-chain. 12V-2x6 yok, ATX 3.X zaten yok, OCP/OTP vs korumalara sahip olduğunu bile iddia etmiyor. Lian Li'nin Helly'e ürettirdiği ve Gold sınıfına sokmak için diğer parçalarından kıstığı öngörülüyor. Fiyatlara bakınca zaten 1000TL farka karşılık gelen bir PSU; eğer sisteminiz düşük güç gerektiriyorsa ve transient spike beklemiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz, onun dışında güç kaynaksız versiyonunu almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar buradaki 2K monitörlerden mi alayım yoksa Q27G42XNE mi alayım? FPS oynamıyorum.

Kairo sizin aldığınız koltuktan . Hocam elinize ulaşınca bi inceleyip bilgi verirmisiniz haftaya düşerse gaming gecesine alacagım
tabii ki gelince incelemesini yapıp dürüst yorumumu yaparım. Lansman indirimi haftayada devam edebilir bence çünkü stoğu tükenmedi koltukların

Geri