🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G53f 200 Hz 6.997 TL!

Va kaliteli panaller var ama bu ürünü kontrol ettiğimde reddit forumlarında şunlar çıktı;

1. Monitörün renk kalibrasyonu kötü
2. Konsol desteği tam yok 60hz üstüne cıkmıyor
3. Ucuz stand Kalitesiz
4. Display port kablosu dandik
5. En önemli sorun Ghosting ve Siyah camurlaşma...

En önemli sorun VA panel yapısı yüzünden Ghosting ve Camurlaşma. Tamam siyahları fena değil ama bu ürün özelinde söylüyorum genelde böyle ucuz yapılı VA paneller sorunlu hep.

Not: İşim gereği ve hobi olarak bütün panel Türlerini aktif kullanıyorum. Curved VA, Mini Led, Fast ips, Woled, OLED, Düz VA.. Deneyimlerim bunlar. Alıp almamak size kalmış. Teşekkür ederim...
Bu üründe ghosting sorunu yok renk kalibrasyonu da çok iyi 6700K seviyesinde bizzat arkadaşım kullanıyor lütfen saçma sapan bilgi anlatma. Yapay zekaya sorarsan seni böyle yanıltır işte. VA'ların tek sorunu black smearing o da adam oyun oynamıyor zaten dizi film için öneriyoruz. Oyun oynasa da çok karanlık olmadığı sürece black smearing rahatsız etmez.

Sana leş IPS ve kulaktan dolma bilgilerinle başarılar. Aynen stand kalitesizmiş sanki konu başlığındaki Samsung'un standı tamamen plastik ve kalitesiz değil gibi kablo kalitesi gibi saçma sapan şeyler eklemiş listeye komedisin valla :D Al oku iki dakika araştır işin yapay zekaya soru sormak herhalde işi gereğiymiş güya ahaha :D

Desktop Screenshot 2026.02.24 - 15.08.23.12.webp

Va kaliteli panaller var ama bu ürünü kontrol ettiğimde reddit forumlarında şunlar çıktı;

1. Monitörün renk kalibrasyonu kötü
2. Konsol desteği tam yok 60hz üstüne cıkmıyor
3. Ucuz stand Kalitesiz
4. Display port kablosu dandik
5. En önemli sorun Ghosting ve Siyah camurlaşma...

En önemli sorun kalitesiz Curved VA panel yapısı yüzünden Ghosting ve Camurlaşma. Tamam siyahları fena değil ama bu ürün özelinde söylüyorum genelde böyle ucuz yapılı VA paneller sorunlu hep.

Not: İşim gereği ve hobi olarak bütün panel Türlerini aktif kullanıyorum. Curved VA, Mini Led, Fast ips, Woled, OLED, Düz VA.. Deneyimlerim bunlar. Alıp almamak size kalmış. Teşekkür ederim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel monitör FP ürünü Fast ips ürün rekabetçi için kullanılır. Tek sıkıntı gördüm Belli Belirsiz Çizgi Efekti (Pixel Inversion) demişler ama onu her göz algılamaz diye düşünüyorum. Tek eksiği pivot olmaması oda sıkıntı değil zaten 1000 TL'ye her yerde vesa ayaklık satıyorlar....
benim ayağım var şuan zaten o yüzden aırken çok fivot aramadım. sadece hikayeli oyun oynuyorum ve dizi film izlemiyorum. şuan ki monitörümde fast ips full hd 27" xiaomi g27i memnunum. 2k seçerken de fast ips aldım o yüzden

Bu monitör VA değil İPS bazı yorumlar var karıştırdılar sanırım
Yeni seri ips evet. Ben şu Curved Va eski Tür panellerden bahsettim zaten. Arkadaş VA panel önermiş o yüzden dedim...
benim ayağım var şuan zaten o yüzden aırken çok fivot aramadım. sadece hikayeli oyun oynuyorum ve dizi film izlemiyorum. şuan ki monitörümde fast ips full hd 27" xiaomi g27i memnunum. 2k seçerken de fast ips aldım o yüzden

Xiaomi g27i güzelmiş. İps panellerden iyi bir hdr kalitesi beklememek lazım zaten. Standart işler için gayet iyi bence. Güzel monitör. Film ve dizi için kesinlikle Mini Led efsane. Yeni nesil Woledlerde Film ve Dizi için Mükemmel ama oyun ve yazı okumak için aynı şeyleri söyleyemem...

@meruem Hocam. Rekabetçi oyun oynuyorum fakat hiçbiri FPS türünde değil. FPS oynamayı da sevmiyorum. İleride de oynamam yani. Q27G42XNE almam daha mı mantıklı?

alınır gibi ya

Hikayeli oyun unıty ve youtube için yeni bir monitöre ihtiyacım var. Bu monitörün bazı bilgileri eksik falan yazmışlar. Şuan bu fiyata bu ekran rakipsiz mi?

Bende PS 5 için bir uygun fiyatlı bir monitor arıyorum fiyata göre fena değil gibi emin olamadım ama nedense.
Gamepower T80 gözüme carptı ayni fiyat bandında

Bu mu yoksa AOC Q27G42XNE mi? Bugün sipariş vericem. FPS oynamıyorum.

geçen hafta aldım 1 haftadır kullanıyorum oldukça memnunum ayrıca ürün ıps panel VA değil ghosting yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,275
Üyeler
204,102
Son üye
swina
Geri