🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

fps oyunları içi eq ayarı verebilecek var mı ? Gamepower Ultima için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşayan vardı hangi forum hatırlamıyom biri çözmüştü bu sorunu aklıma gelmedi forumlara bak reis yada belki biri yardımcı olur
bulamadım ama kulaklığın üstünden sesi kısınca azaldı biraz şimdi de ses bölümünü çözmeye çalışıyorum eq ayarı lazım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-26 160021.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-26 160021.webp
    8.7 KB · Hit: 19
100 sesde kullanmıyoz sadece cızırtı varmı kronik gamepower oluyor onu demek istedim
anladım hocam ben sizi düşündüğüm için böyle yazdım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. 100 de tizlerin sadece patladığını duyabiliyorum. detaylı bir dinleme yada inceleme yapamadım

son bi güncelleme daha yazayım... yani birazcık durumunuz varsa başka modellere yönelin. arkadaşlar mchose den falan bahsediyorlardı onu değerlendriebilirsiniz. ergonomi falan hak getire. her gün aynı saatler arasında apex oynarım, ilk defa başımın ve kulağımın ağrıdığını görüyorum :)

son bi güncelleme daha yazayım... yani birazcık durumunuz varsa başka modellere yönelin. arkadaşlar mchose den falan bahsediyorlardı onu değerlendriebilirsiniz. ergonomi falan hak getire. her gün aynı saatler arasında apex oynarım, ilk defa başımın ve kulağımın ağrıdığını görüyorum :)
Gamepower kai modelide öyle şuan elimde kuzen verdi bana üstden baskı fena padler aşırı terleme var

Gamepower kai modelide öyle şuan elimde kuzen verdi bana üstden baskı fena padler aşırı terleme var
yani hyperx i de sevmiyorum da bu da değil ya. cloud 3 le saatlerce oynadığım oyunun aynısını, aynı saat aynı şekil oynarken beynim külçüldü. almayın arkadaşlar almayın. paranıza yazık

yani hyperx i de sevmiyorum da bu da değil ya. cloud 3 le saatlerce oynadığım oyunun aynısını, aynı saat aynı şekil oynarken beynim külçüldü. almayın arkadaşlar almayın. paranıza yazık
Hyperx eskiden severdim şimdi bende sevmiyom firma el degişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Havit h2015 pro mesala rahat sıkıştırma yok

Geri