32.000 TL iPhone Önerisi

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
32.000
Merhaba, maksimum 32.000 TL bütçem var.

Sadece iPhone Pro veya Pro Max istiyorum, diğer telefon modellerini düşünmüyorum. Tercihen 256 GB, grafit/siyah renk, oyun ve uygulamalarda güçlü, kamerası ve pili iyi, tasarımı güzel bir model arıyorum.

Yenilenmiş de olabilir ki bu bütçede yüksek ihtimalle sadece yenilenmişler vardır. Ayrıca 32K'yı kesinlikle geçemem.

Ben bu telefonu düşünüyorum. C kalite olması biraz korkuttu açıkçası. Sizce alınır mı, yoksa bu bütçede başka bir Pro/Pro Max önerir misiniz?

Lütfen “iPhone alma, S24 FE falan al” tarzı öneriler verecekseniz cevap yazmazsanız sevinirim. 😃

(Hiç düşünmüyorum 32ye güzel iPhone alınacağını ama şansımı deneyeyim)

Son düzenleme:
12 serisi artık eskide ve senin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünmüyorum yurt dışı 16 pro falan bakabilirsin 35000 civarlarına

12 serisi artık eskide ve senin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünmüyorum yurt dışı 16 pro falan bakabilirsin 35000 civarlarına
Yurt dışı olunca herhangi zararı oluyor mu? Yani aramalar IMEI gibi şeyler.

Son düzenleme:
Bu bütçeye pro ve pro max aramak saçma bakacaksan düz modellere bak.

yurtdisi almayacaksan manasiz ona da ben oyle kullanmam diyorsun allah yardim etsin cozum konusunda

Bu bütçeye iPhone yok. Hadi idarelik olsa 13/16e al deriz de 2-3 yıl kullanacağım diyorsan cidden hiçbir model yok. Hem 256GB olsun hem Pro olsun istiyorsun. iPhone 13 ilanlarına girip 256GB seçsen zaten fiyat 25.000₺'i geçiyor :D

Ek olarak yenilenmiş telefonlarda A kalite bile berbatken C kalitenin rezilliğini düşünemiyorum. 12 kadar eski bir modeli almayı cidden istiyorsan aynı modelin ikinci elinde sadece pili değişmişlere bak, haricindekileri boş ver. Eskiden IMEI ucuz olduğu için IMEI kaydı yaptırılmış ve 3 yılı geçmiş 13 Pro/Pro Max 128GB da bakabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,802
Üyeler
204,256
Son üye
aqatsu
Geri