Uygulamanın gamepadi Xbox Gamepad olarak görmesinin sebebi Xinput olması ve Xinput olmasıyla 180 Hz olması arasında bir bağ yokevet baya test ettim cevirdim direkt sabit 980 kusur ile baslıyor gamepadlanın yaptıgı uyfulamadan bahsediyorsanız orada bende de 180lerde evet ama o uygulama gamepadi xbox kontrolcusu olarak goruyor ve xbox gamepadleri sorgulamada 125-250 bandında çıkıyor oyle calıstıgından degil sitede gerçek xbox gamepadinin degeri 106 fotograf ucuncu de 600hz cıkan dsx dualsense modunda ps kolu ortalama dogru olcuyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yukarıdaki görseldeki testler AOLION firmware ile yapıldı 1000 Hz herhangi bir sorun yok 3 farklı testtede 1000 Hz çıkıyor
Aynı test ATK Firmware ile gene 3 farklı uygulamada yaptım 2 si 250 Hz derken 1 tanesi 1000 Hz diyor yani Web üzerindeki test güvenilir değil bunun sebebi daha geliştirme beta aşamasında olması ileride düzelir şimdilik test ederken Polling 2 veya Stick Tracer kullanın
bende de sürekli nintendo modunda pc ye bağlanmıyor en soldaki 1 ışık yanıyor
şarjın bitiyor diye uyarıyor seni@Diavelin hocam asurayı kullanıyorum Alıntıyı görüntülememnundum ancak 2 gündür şöyle garip bi durumla karşılaşıyorum gamepad çalışıyor oyunda kullanıyorum ama böyle gözüküyor ve kalıyor böyle düzelmiyor da niye böyle oluyor gamepadin ışıkları yanmıyor ama o beyaz çizgiler yanıp yanıp sönüyor
hocam ordaki 4 tane beyaz tik sarj göstergesi değil mi 3ü full yanıyor 1 i yanıp sönüyor şeklinde olunca ben de %75 falan sandımşarjın bitiyor diye uyarıyor seni
hayır şarj göstergesi değil kontrolcünün hangi modda çalıştığını gösteriyorhocam ordaki 4 tane beyaz tik sarj göstergesi değil mi 3ü full yanıyor 1 i yanıp sönüyor şeklinde olunca ben de %75 falan sandım
nasıl yani hocam mesela soldaki yanıp sönüyor diğerleri düz yanıyorsa modu ne oluyoırhayır şarj göstergesi değil kontrolcünün hangi modda çalıştığını gösteriyor
nasıl yani hocam mesela soldaki yanıp sönüyor diğerleri düz yanıyorsa modu ne oluyoır
view + menuye uzun süre basarsan inputlar değişir LED 1 sönük LED 2 + LED 3 + LED 4 yanarsa xinput LED 1 yanıp LED 2 + LED + 3 + LED 4 sönüksede nintendo switch pro controller moduna geçiyor LED 2 sönük LED 1 + LED 3 + LED 4 yanarsada dinput moduna geçiyor PC'de oynayacaksan xinput modunda oynamaya bakben cozemedim kol ilk baglanmıstı uc ısık yanıyordu sonra kendi kendine tek ısıga dustu gormuyor pc mod degistiremiyorum view ve menuye basıyorum sadece titriyor nasıl yapabilirim
pit 100 yapabiliyor musun? glypleri 100e basmam lazım@Diavelin hocam asurayı kullanıyorum Alıntıyı görüntülememnundum ancak 2 gündür şöyle garip bi durumla karşılaşıyorum gamepad çalışıyor oyunda kullanıyorum ama böyle gözüküyor ve kalıyor böyle düzelmiyor da niye böyle oluyor gamepadin ışıkları yanmıyor ama o beyaz çizgiler yanıp yanıp sönüyor
anladım hocam çok sağolunview + menuye uzun süre basarsan inputlar değişir LED 1 sönük LED 2 + LED 3 + LED 4 yanarsa xinput LED 1 yanıp LED 2 + LED + 3 + LED 4 sönüksede nintendo switch pro controller moduna geçiyor LED 2 sönük LED 1 + LED 3 + LED 4 yanarsada dinput moduna geçiyor PC'de oynayacaksan xinput modunda oynamaya bakben cozemedim kol ilk baglanmıstı uc ısık yanıyordu sonra kendi kendine tek ısıga dustu gormuyor pc mod degistiremiyorum view ve menuye basıyorum sadece titriyor nasıl yapabilirim
yanıp sönme şarjı bitmek üzereyken oluyor hangi ledlerin yanık kalıyor veya sönük kalıyorsada ona göre size modunu anlatıyor
pit 100 yapabiliyor musun? glypleri 100e basmam lazımneed boost