Captain Barbossa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 515
- Bütçe
- 32000
Merhaba arkadaşlar, 7500 F li sisteme alınacak kart 16 gb bellek isteniyor. 2. el düşünmüyor arkadaş fiyatlarda ötürü. Ve 9 taksit alacağı için. Nvidia da 16 gb 5060 ti 40 binlerden başlıyor.
Bütçeyi aşıyor Nvidia malesef. 9060 xt yi kendimde sorunsuz kullandığım için tavsiye ettim. Yoksa 24 bin ler e 8 gb 5060 alacaktı. Genelde hikayeli AAA oyunları oynuyor. 1080 P de.
16 Gb kart 2 k da da Full hd de daha iyi olur dedim.
Sapphire Pulse 16 gb modeli 30 K 9 taksit
Asrock Challenger 16 gb modeli 33 K 9 taksit.
Bu modelleri kullanan veya aynı fiyat bandında farklı tavsiye var mı. Veya "bu marka model bundan şöyle iyi / kötü " diyebilecek arkadaşlar var mı fiyat çok uçmadan. Gigabyte 16 gb gaming OC alacaktık bazı kronik sorunlar varmış mesela.
Sarı site gibi yerleri tavsiye etmeyin lütfen, oradan param güvendeyle bile alsan taksitle alabileceği için, fiyat dışardaki sıfır fiyatlara denk geliyor.
Cevap verebilecek arkadaşlara teşekkürler...
Bütçeyi aşıyor Nvidia malesef. 9060 xt yi kendimde sorunsuz kullandığım için tavsiye ettim. Yoksa 24 bin ler e 8 gb 5060 alacaktı. Genelde hikayeli AAA oyunları oynuyor. 1080 P de.
16 Gb kart 2 k da da Full hd de daha iyi olur dedim.
Sapphire Pulse 16 gb modeli 30 K 9 taksit
Asrock Challenger 16 gb modeli 33 K 9 taksit.
Bu modelleri kullanan veya aynı fiyat bandında farklı tavsiye var mı. Veya "bu marka model bundan şöyle iyi / kötü " diyebilecek arkadaşlar var mı fiyat çok uçmadan. Gigabyte 16 gb gaming OC alacaktık bazı kronik sorunlar varmış mesela.
Sarı site gibi yerleri tavsiye etmeyin lütfen, oradan param güvendeyle bile alsan taksitle alabileceği için, fiyat dışardaki sıfır fiyatlara denk geliyor.
Cevap verebilecek arkadaşlara teşekkürler...