8-10 Bin TL Bütçe ile Oyuncu Koltuğu Önerisi

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
96
Bütçe
9000
Şuan kullandığım koltuk deri ve sırt yüksekliği 60cm boyum tam yetmiyor ve çok terleme yapıyor kumaş ve minimum 75 cm sırt yüksekliğine sahip oyuncu koltuğu arıyorum ben bunları bulabildim sizin önerileriniz nelerdir

Hawk Chair Fame
Hawk Fab C5
Xdrive 15li Plus kumaş
Xprime titan
Xprime King Fabric

Son düzenleme:
Diğerlerinden nasıl bir farkı var hocam teşekkür ederim şimdiden
Ha hocam kusura bakma attığın linklerden biri buymuş zaten görmemişim. Bunun gold modelini kullanıyorum ben. Sırt yüksekliği istediğin ayarda 82 cm ve süngerini sert-yumuşak ayarını o kadar iyi tutturmuşlar ki ben 4-5 saat aralıksız oturmada rahatsızlık hissetmedim. Ayrıca bel ve boyun desteği de gayet güzel. Koltuğun zaten kollarının da kendisinin de ayarları mevcut istersen dümdüz yatırıp uzanabiliyorsun bile :D Ben hiç denemedim tabi bunu ama yapılabiliyor. Ben 2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım

Ha hocam kusura bakma attığın linklerden biri buymuş zaten görmemişim. Bunun gold modelini kullanıyorum ben. Sırt yüksekliği istediğin ayarda 82 cm ve süngerini sert-yumuşak ayarını o kadar iyi tutturmuşlar ki ben 4-5 saat aralıksız oturmada rahatsızlık hissetmedim. Ayrıca bel ve boyun desteği de gayet güzel. Koltuğun zaten kollarının da kendisinin de ayarları mevcut istersen dümdüz yatırıp uzanabiliyorsun bile :D Ben hiç denemedim tabi bunu ama yapılabiliyor. Ben 2 yıla yakın bir süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım
çok teşekkür ederim hocam tecrübeleriniz icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,489
Üyeler
204,171
Son üye
erdwie
Geri