Öneri 2.El Alın Aldırın!

referansa nasil bakacagiz elden ram haric herseyi taksitle sıfır aldım elden ekran karti bulamiyorum riske girmek istemiyorum ilk defa internetten 2. el alacagim şu başta referans olmak üzere iyice bi anlativerin

Ben hiç denemedim pg ama satıcı iadeyi kabul etmeyebiliyormuş. Kabul etmezse ne oluyor ki
yok hocam tamamen alıcıyı koruyo sistem sen istedin kadar iade isteme o sana gelir eğer ürün değiştirmisse sarı siteye söylesen şikayet etsende mahkemeye ver diyo

kasa güç kaynağı ve ddr4 ram sattım bu hafta PG ile bakalım ne olacak :D

İki tarafında güvence olduğu tek nokta elden satış.Kontrol ederek alırsınız o kadar.Paramgüvende tamamen alıcıyı koruyor.
karabukteyim elden bir bucuk aydır bulamadım 100 km cevremdede yok ki arac git hel 200 km ye 1000 lira yakiyor ben bin lira fazla tekliif ediyorum param guvende icin kabul eden yok

referansa nasil bakacagiz elden ram haric herseyi taksitle sıfır aldım elden ekran karti bulamiyorum riske girmek istemiyorum ilk defa internetten 2. el alacagim şu başta referans olmak üzere iyice bi anlativerin
Facebook ortamına girersenız anlarsınız.İnsanlar birbiri ile ticaret yaptığında ticareti güvenilir ise birbirlerine ref yazıyor.Eski usül esnaf aslında.Öyle saçma sapan ticaretten cayan da atılıyor gruptan

Referanslı üyelerden alırsanız bir sorun olmaz.Yakınınızda değil ise referanslı üyelerden referansı yoksa üyenin mecbur elden.Orası tamamen size kalmış.
alınca evet ben satmak istemiştim refaransım da yok her türlü sanırım elden vermem gerek ama bulundugum bölge pek canlı değil

varsa parça alım satımı iyi bir grup öneri alabilirim

varsa parça alım satımı iyi bir grup öneri alabilirim
bir kac güvenilir aktif grup yazarmisiniz bide oradan arastirayim
1790537750185.webp

Bu devirde pc alınmaz xbox helix bekleyin.Tek cihaz çoklu platform.Windows tabanlı hybrid pc.İster pc olarak kullan ister konsol.Rahat 10 sene götürür.Donanım iyi ve fsr 4.0 da var bu sefer.Özel oyun optimizasyonunu saymıyorum bile.Taksitle çok rahat alınır.İyi bir bilgisayar 150k olmuş.Helix 80bine çıksa bile gider.

Bu devirde pc alınmaz xbox helix bekleyin.Tek cihaz çoklu platform.Windows tabanlı hybrid pc.İster pc olarak kullan ister konsol.Rahat 10 sene götürür.Donanım iyi ve fsr 4.0 da var bu sefer.Özel oyun optimizasyonunu saymıyorum bile.Taksitle çok rahat alınır.İyi bir bilgisayar 150k olmuş.Helix 80bine çıksa bile gider.
O küçük kutu bilgisayardan bahsediyorsanız eminim ki çok kötü özellikli bir pc çıkar.Hadi çıkmadı varsayalım yurt dışı fiyatından 3x olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri