EnesAkts
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Fanlar yuzde 50 de kutu fatura garanti hepsi kart daha 3 haftalık faturada yazıyor(seri no aynı)faturayı bozacak durum derken nasi bişey, üstündeki güvenlik etiketi duruyor halaDerece normal % kaç fan devriyle 65 derece çıktı? ayrıca kutu fatura ve garnati tam mı? faturasız alma, mutlaka faturayı teslim al. ayrıca garantiyi bozacak bir durumu olmamasına dikkat et.
Daha 3 haftalık kart faturası falan varGiga macun akma durumları vardı 2026 üretimiyse alabilirsin
Cok kücük bi kart ben gıgabyte 9060 xt aldım oda aynı bu derecelerde calısıyor sogutmaları baya zayıf
Yani kötü mübende ghost gainward vardı 2 fanlı olamsına rağmen fanlar 50 de değildi ki mersindeydim gigabyte aero harici alma taraftarı değilim eskiden faz sorunları vardı şimdide arkadaş demiş macun akma sorunları gibi gibi.
Teklonoji şans işi enes. Ben 3 farklı markadan monitör aldım millet sorunsuz kullanırken şansıma 3 ü de bozuk çıktı iade ettim. Denemeden bilemezsin. Değerler normal havalar hala sıcak bir nebze. Daha serin çalışabilir miydi evet. Kötü mü hayır. Tercih meselesi ben genelde sevmiyorum gigabyte ekran kartı. Macun akma durumu ne kadar doğru bilinmez forumlara falan bak araştır. Arkadaşın dediği gibi e-fatura, fiziksel fatura, kutu içeriği, güvenlik etiketi, vs falan her şeyi kontrol et statik poşetine kadar. Sonrasında üzülen sen olma. 2. el bu arada hiçbir zaman güvenilmez ona göre hareket et.Yani kötü mü
Abi ben 3 kere ekran kartı değiştirdim bu 4. Olcak şimdiye kadar bişey olmadı inşallah şimdiden sonra yine olmamaya devam eder, ben Alırken Furmark değerlerine, gpu Z ye,oyun testlerinde ses sorunu varmı vs ve kuru fatura garantiye bakıyorum, ve dışında etiketi duruyor mu yamukluk var mı fiziksel olarak bakıyorum, bundan sonra ki ekran kartım 5060 ti 16 yada 5070 yapmayı düşünüyorum bu kartı alıp 1 yıl kullanıp satacağım kararsızlık var bu fiyat pahalı mı bu fiyata daha iyi bişey alabilir miyim gibi ama nasip kısmet işi inşallah bu kartın sorunu yoktur macun akma gibi yada sıcaklık sorunu gibi, önceki ekran kartım da 4060 ti kötü değildi satma sebebim 3 yıllık eski bir kart olmasıydı öylesine ilanladim ve alıcı çıktıTeklonoji şans işi enes. Ben 3 farklı markadan monitör aldım millet sorunsuz kullanırken şansıma 3 ü de bozuk çıktı iade ettim. Denemeden bilemezsin. Değerler normal havalar hala sıcak bir nebze. Daha serin çalışabilir miydi evet. Kötü mü hayır. Tercih meselesi ben genelde sevmiyorum gigabyte ekran kartı. Macun akma durumu ne kadar doğru bilinmez forumlara falan bak araştır. Arkadaşın dediği gibi e-fatura, fiziksel fatura, kutu içeriği, güvenlik etiketi, vs falan her şeyi kontrol et statik poşetine kadar. Sonrasında üzülen sen olma. 2. el bu arada hiçbir zaman güvenilmez ona göre hareket et.
5060 ti almak saçma olur 5070 daha opsiyonel. Enes inşallah bir şey çıkmaz ama insanoğlu 2. el güvenilmez. Ben birkaç sorun yaşadım hani sen parayı gönderdiğin zaman adamın umrunda olmayacak. Sen bilirsin. Güvenlik etiketini de sıcak hava vurup kaldırmak zor değil. Yaptığın testler arasında after burner indirip fanları 100e çekip sesini dinlerdim bir de.Abi ben 3 kere ekran kartı değiştirdim bu 4. Olcak şimdiye kadar bişey olmadı inşallah şimdiden sonra yine olmamaya devam eder, ben Alırken Furmark değerlerine, gpu Z ye,oyun testlerinde ses sorunu varmı vs ve kuru fatura garantiye bakıyorum, ve dışında etiketi duruyor mu yamukluk var mı fiziksel olarak bakıyorum, bundan sonra ki ekran kartım 5060 ti 16 yada 5070 yapmayı düşünüyorum bu kartı alıp 1 yıl kullanıp satacağım kararsızlık var bu fiyat pahalı mı bu fiyata daha iyi bişey alabilir miyim gibi ama nasip kısmet işi inşallah bu kartın sorunu yoktur macun akma gibi yada sıcaklık sorunu gibi, önceki ekran kartım da 4060 ti kötü değildi satma sebebim 3 yıllık eski bir kart olmasıydı öylesine ilanladim ve alıcı çıktı
Bende önceden RX 7600 kullanmıştım güzeldiAynı modelin 3060 kullandım çok güzel pariblem çıkarmayan sesis gayet uygun sıcaklıklar da çalışan bir karttı hiç eziyet etmeden fısır fısır görevini yerine getirdi.
Abi valla seni anlıyorum, sen benim yeridme olsan alır mıydın5060 ti almak saçma olur 5070 daha opsiyonel. Enes inşallah bir şey çıkmaz ama insanoğlu 2. el güvenilmez. Ben birkaç sorun yaşadım hani sen parayı gönderdiğin zaman adamın umrunda olmayacak. Sen bilirsin. Güvenlik etiketini de sıcak hava vurup kaldırmak zor değil. Yaptığın testler arasında after burner indirip fanları 100e çekip sesini dinlerdim bir de.