Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Bedavaymış ihtiyaç olsaydı da alsaydım şimdi

Al sat yapıyorum gideri var ihtiyacım olsa 3-4 tane çekerdim :ROFLMAO:ihtiyacı olan değerlendirsin 2.el saçma sapan kasalar bile 1000 tl kuponunuz varsa bide tadından yenmez.

Ekleme : Kasalara baktım daha iyisini buldum bunada bakın arkadaşlar linki bırakıyorum.

Fanları çöp, Vento ile kıyaslanamaz. Malzeme olarak da önyargılı olacağım ama Dark'ın Vento ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca ödeme ekranına gelirsen 650TL kargo ücreti çıkıyor

İkinci elde peynir tenekesinden hallice kasalara istenen fiyatları bilseydiniz bu ürünü torununuzun çeyizine saklamak için bile alırdınız.

Fanları çöp, Vento ile kıyaslanamaz. Malzeme olarak da önyargılı olacağım ama Dark'ın Vento ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca ödeme ekranına gelirsen 650TL kargo ücreti çıkıyor
Malzeme kalitesi ve boyut olarak ventodan daha iyi fanlar çöp doğru kargo ücreti dediğiniz gibiyse alınmaz ha 100-200 TL diye düşündüm Max kargosunu öyle olsaydı kesinlikle dark derdim

3 seneye yakın kullandım. Bu parada bu kalitede ürün bulmak cok zor. Hatta yok gibi bir şey. Hava akışı güzel nispeten orta seviye sistemler için geniş tasarımı fena değil kumandalı vs vs. Yani fiyatının hakkını veriyor. Malzeme kaliteside fiyatıyla alakası yok bu arada 4k lık kasalarla yarışır. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk 2 foto imzadaki sistem son foto b550 gaming x v2 ve rx 6800 pulse. Örnek olması icin atıyorum.
hocam siz aldığınızda bu fanlarla mı geldi? Sizinkindeki fanlar daha tatlıymış

Ben aynı ürünü 1 sene önce almıştım ama benim kutudan kumanda çıkmadı bilginiz olsun ben girişi anakarta bağladım uygulama üzerinden ayarlıyorum renkleri.

Alasım var da kasa değiştirmek çok zahmetli geliyor :( Kablolamayı düzgünce yapabılır mıyım emın degılım.

10 yıllık kasasına 2000 lira isteyen sarı site dinozorları üzgün.

Ürün geldi, arkada kontrolcüsü var, kumanda yok. Hem pwm hem argb Kontrolcüden Direkt anakarta bağlantı yapılıyor, RGB'yi kasa üzerindeki düğmeden de kontrol edebiliyorsunuz. Psu bağlayıp çalıştırmadım ama genel olarak durum bu şekilde arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,528
Üyeler
204,457
Son üye
Orhan YALDIZ
Geri