Paramı Nasıl Değerlendireyim

sen paranı harcamak için bahane arıyo gibisin ama bilemedim kankam.
Kral niye yalan soyliyim sence yatırım yapmasam ihtiyaç yerine isteklerimi alsam 400kyı isteklerime harcıcak param olurmu bende biliyorum bu kadar fazla ama emeklerimin karşılığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen paranı harcamak için bahane arıyo gibisin ama bilemedim kankam.
Bişey demek istemiyorum paramla hava atmammak için ama var ki yiyorum yani

Arabamın olduğunu , yatırım yaptığımı söylemiştim :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arabam var yatırımsa yaptım
Biz de diyoruz ki paranın bir kısmıyla eski telefonunu, bilgisayarını yenilemek istiyorsan yenile ama kalanıyla yatırımını veya arabanı iyileştir. Sana araban yok araba al veya yatırımın yok yatırım yap demiyoruz.

Hem PS5 hem PC gerçekten gerek mi bilmiyorum duruma göre insanlar tercih edebilir fakat direksiyon seti ve VR muhabbeti %98'lik kesim için tamamen kısa süreli heves.

Kral niye yalan soyliyim sence yatırım yapmasam ihtiyaç yerine isteklerimi alsam 400kyı isteklerime harcıcak param olurmu bende biliyorum bu kadar fazla ama emeklerimin karşılığı
ona tek bir lafım yok ama 400kyla gidip son model pc ps5 vr direksiyon seti alabilirsin, yaşını bilemiyorum ama bundan 5 sene sonrada aynı hevesle oynamaya devam ederim diyorsan al tabii ki. ama bence geleceğine yatırım yapman senin için daha sağlıklı olur. ama eğer yeterince varlığın içindeysen sorman hata.

Geri