Öneri 2.El Alın Aldırın!

O küçük kutu bilgisayardan bahsediyorsanız eminim ki çok kötü özellikli bir pc çıkar.Hadi çıkmadı varsayalım yurt dışı fiyatından 3x olur.
Yok hocam o değil.Sizin dediğiniz steam machine.Onun özellikleri kötü.Dediğim cihaz ps6 ile rekabet edicek.Oldukça güçlü bir cihaz olucak.Tahminler 3000 dolarlık pc performansına eş değer olduğu yönünde.Çıkış fiyatı 1500 dolar telafuz ediliyor.Ülkemize 80-90 bin civarına gelir.Araştır hocam xbox helix yaz bak.

Sorun şurada böyle 3-5 iyi örnek var. Halkta ikinci el sürecek kadar bir ürün döngüsü yok. Halk fakir arkadaşlar, siyasetçiler anlamıyor bari siz anlayın. Halk elindeki ürünü saklıyor, zorda kalmadığı sürece de satmıyor. Veya elindekini satmadan yenisini almıyor. O yüzden zaten ikinci eldeki bazı fiyatlar, sıfıra yakın oluyor. Sıfır fiyatlarını takip etseler bunlarda zam yapar emin olun.

Aradığınız çoğu ürünü de bulamıyorsunuz. İndirim kaplanın Telegram grubunda 2. el satış grubu da var. Girin oraya bakın, dönen ürünler çok az. Fiyat sıkalası da düşük. Kimsede şu ürünü nakit alacak bir bütçe yok, varsa da zaten gidip ikinci el ile uğraşmıyor sıfır alıyor. Anlıyorum ₺140 5080'li sistem almak varken, neden sıfırına 1-2 katı veriyor diye düşünüyorsunuz. Ama her şey sayılarla kıyas olsaydı sorun kalmazdı. Çoğu kişi bu sistemleri taksit ile alıyor, orta halli memur falan dediklerimiz de keza öyle alıyorlar.

Sorun şurada böyle 3-5 iyi örnek var. Halkta ikinci el sürecek kadar bir ürün döngüsü yok. Halk fakir arkadaşlar, siyasetçiler anlamıyor bari siz anlayın. Halk elindeki ürünü saklıyor, zorda kalmadığı sürece de satmıyor. Veya elindekini satmadan yenisini almıyor. O yüzden zaten ikinci eldeki bazı fiyatlar, sıfıra yakın oluyor. Sıfır fiyatlarını takip etseler bunlarda zam yapar emin olun.

Aradığınız çoğu ürünü de bulamıyorsunuz. İndirim kaplanın Telegram grubunda 2. el satış grubu da var. Girin oraya bakın, dönen ürünler çok az. Fiyat sıkalası da düşük. Kimsede şu ürünü nakit alacak bir bütçe yok, varsa da zaten gidip ikinci el ile uğraşmıyor sıfır alıyor. Anlıyorum ₺140 5080'li sistem almak varken, neden sıfırına 1-2 katı veriyor diye düşünüyorsunuz. Ama her şey sayılarla kıyas olsaydı sorun kalmazdı. Çoğu kişi bu sistemleri taksit ile alıyor, orta halli memur falan dediklerimiz de keza öyle alıyorlar.
"Eğer taksit zorunlu değil ise kesinlikle bakılmalı."

Bu söz boşuna yazılmadı.Facebook gruplarında aylarca varım 3 5örnekte yok.Takip etmesini bilende bir sürü bulunur.

Son düzenleme:
Millet nakit degil 9 taksit arıyor

fecabook üzerinden alım satım nasıl oluyor , sistem nasıl işliyor genel olarak
Bol referansı olan kişilerden alırsan problem yaşamazsın. Önden yolluyorsun parayı sonra kasa geliyor.

Bu devirde pc alınmaz xbox helix bekleyin.Tek cihaz çoklu platform.Windows tabanlı hybrid pc.İster pc olarak kullan ister konsol.Rahat 10 sene götürür.Donanım iyi ve fsr 4.0 da var bu sefer.Özel oyun optimizasyonunu saymıyorum bile.Taksitle çok rahat alınır.İyi bir bilgisayar 150k olmuş.Helix 80bine çıksa bile gider.
bunun çıkması en az 1 seneyi bulur ki fiyatta 80k gibi çıkarsa zaten piyasayı sallar gibi ama oyun optimizasyonları sıkıntılı olabilir çünkü zamanda denemişti diye hatırlıyorum eser miktarda optimizasyon sağladı şirket bunda nasıl başarılı olur muallakta bir konu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

facebooktan alım satım olmuyor satıcı ile iletişime geçiyorsunu genelde gruplardan takip et referans üyelerini olanlardan almaya çalış yoksa yüzyüze alışverişten başka şansım yok yada tamamen güven meselesi bununda riskini almazsın diye düşünüyorum

dmleşiyon deneme imkanı varsa deniyon parayı verip sistemi alıyon şehir dışıysa bol referansı varsa güvenerek videolaşarak alabilirsin ama ben olsam o topa girmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Millet nakit degil 9 taksit arıyor
al sana 9 taksitli piyasanın bu configdeki en ucuz sistemi

Intel Core Ultra 5 225F 3.3GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek LGA1851
FAZEON A2120TRA 9cm RGB Kule Tipi Siyah İşlemci Soğutucu
ASRock H810M-H 6400MHz DDR5 Soket 1851 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart
Lexar 16GB THOR RGB 6000MHz CL36 XMP/EXPO DDR5 Single Kit RAM
Kingston 500GB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD
Gigabyte GeForce RTX 5060 EAGLE MAX OC 8GB GDDR7 DLSS 4 3 Fanlı
Dragos Prizma 5x ARGB Fan Type-C ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa
750W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX 3.0

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç