EmirhanBayramFK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,074
Evet. Acelesi olmayanlar 11.11i bekleyebilir hatta.Fena fiyat değil ama bütçeyi biraz daha artırabilecek adamın 9070 gre almasını tavsiye ederim bu kart yerine cidden bir performans artışı var vrami 12 GB olsa dahi
Kara cuma indirimlerinde de düşer evet bayağı düşecek bir ürünü alabiliriz bence özellikle bu fiyatlara fırlamışken beklemek en iyisiEvet. Acelesi olmayanlar 11.11i bekleyebilir hatta.
Daha fazla aratmayacaktır arttığı kadar arttı zaten önümüz indirim kuşağı bence beklenebilir ve indirim bitti ztngüzel fiyat bu fiyatlar bulunur mu bilinmez
Bitmedi görüyorum hocam eminmisin.Daha fazla aratmayacaktır arttığı kadar arttı zaten önümüz indirim kuşağı bence beklenebilir ve indirim bitti ztn
Stok beslenmiş olabilir sorun yok. İndirim bitene kadar alan alsın maksat bilgilenin.2 stok yok bu arada. Daha fazla eklenebiliyor sepete.
Aşağıda indirim bitti diye gördüm az önce ondan aynı indirimin başlığıydıBitmedi görüyorum hocam eminmisin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stok beslenmiş olabilir sorun yok. İndirim bitene kadar alan alsın maksat bilgilenin.
Düşmez kolay kolay o fiyata en dip halı 24-25 fln olurYedek dursun diye alacaktım bir türlü taksitli satan bir yerde 22 civarına düşmedi. Şimdi indirimli hali 26 olmuş.