Bu Psuyu Satıp Daha Kaliteli Bişey Almalı Mıyım

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
630
1000131293.webp

Elimde şu PSU dan var ikinciel bi kasa aldım buda içinde geldi tahminimce 2024 beri kullanılıyor bende şuanda aktif sistemimde kullanıyorum. Ama markası rampage olduğu için pek güven vermiyor bunu 1300e ilana koydum 1200 1300 civarına satılırsa yerine daha kaliteli bişey almak mantıklı olur mu yoksa hiç masrafa girme daha ömrü vardır kullan mı dersiniz.

İlk aldığımda epey de tozluydu içini falan açıp temizledim hepsini şuan pırıl pırıl. O tozun da ömrüne etkisi olmuşmuşmudur. Belli ki yerde kullanılmış.

yazmayacaktım ama yazacagım
senin forumda c4 diye gecen psun 1300 lira , attıgın ürün 650w gold tam modüler psu 1750 lira belki daha uygun ...
senin hesaba göre 450 lira fark var 2 dürüm parasına at eşek misali olur.

Aynı güç kaynağı başka bir kaç ilanda 800 TL ve pazarlıkla daha da ucuza alınabilecek durumdayken, konu sahibi kendi ürününü 1300 TL'ye ilana koymuş. Sonra da kalkıp 'Bu ülkede ikinci el piyasası neden böyle?' diyorlar. Elinizdeki ürünün 3. sahibisiniz minimum. Bu fiyatlandırma şaka mı ya

Alıntıyı görüntüle
Elimde şu PSU dan var ikinciel bi kasa aldım buda içinde geldi tahminimce 2024 beri kullanılıyor bende şuanda aktif sistemimde kullanıyorum. Ama markası rampage olduğu için pek güven vermiyor bunu 1300e ilana koydum 1200 1300 civarına satılırsa yerine daha kaliteli bişey almak mantıklı olur mu yoksa hiç masrafa girme daha ömrü vardır kullan mı dersiniz.

İlk aldığımda epey de tozluydu içini falan açıp temizledim hepsini şuan pırıl pırıl. O tozun da ömrüne etkisi olmuşmuşmudur. Belli ki yerde kullanılmış.
ikinci el psu alma

Aynı güç kaynağı başka bir kaç ilanda 800 TL ve pazarlıkla daha da ucuza alınabilecek durumdayken, konu sahibi kendi ürününü 1300 TL'ye ilana koymuş. Sonra da kalkıp 'Bu ülkede ikinci el piyasası neden böyle?' diyorlar. Elinizdeki ürünün 3. sahibisiniz minimum. Bu fiyatlandırma şaka mı ya
Dostum pazarlıkla düşerim zaten ben bizim insanımız 500 olur mu diye soruyor çünkü daha düşük yazınca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linkte gösterdiğin msi çok daha kaliteli eldeki rampage göre. Msi ın fiyatı da gayet iyi o psu modeline göre.

Sistemdeki İşlemci ve ekran kartı nedir ?
12100f rx6650xt

senin forumda c4 diye gecen psun 1300 lira , attıgın ürün 650w gold tam modüler psu 1750 lira belki daha uygun ...
Kral senin yazılara aşırı hak veriyorum yargı dağıtmaya devam

Gözlerinde sorun mu var kardeşim ne 1750si nerenden uydurdun. 2 bin yazıyor

Hemde minimum yapma ya 2. Sahibiyim ama minimum 3 olduğuna kanaat edebiliyorsun birilerisin galiba

ikinci el psu alma
Linkte attığım PSU temiz duruyor ama hocam neden alınmasın ki

Son düzenleme:
Dostum pazarlıkla düşerim zaten ben bizim insanımız 500 olur mu diye soruyor çünkü daha düşük yazınca.

12100f rx6650xt
Tmm o psu o sisteme fazlasıyla yeterli ekran kartı çok yüksek bir şey mi diye sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,581
Üyeler
204,201
Son üye
Hudvig
Geri