10 Bin TL Bütce Ana Kart Önerisi Lazım

Bu sepetimde bekliyor ama gemini ya sorduğum zaman önermiyor eleman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20260923_181003.webp

Sistem böyle yeni topladım ana kart vga ışığı yakıyordu igpu ilede ekran alamıyordum rkran kartıylada sonra söktüm herşeyi cpu pini yamulduğunu fark ettim ama benden kaynaklı değildi bende iade ettim gigabyte x870 gaming wifi6 anakartıydı o yüzden moralim bozuldu 2 haftadır uğraşıyorum

Bu sepetimde bekliyor ama gemini ya sorduğum zaman önermiyor eleman

20260923_181003.webp

Sistem böyle yeni topladım ana kart vga ışığı yakıyordu igpu ilede ekran alamıyordum rkran kartıylada sonra söktüm herşeyi cpu pini yamulduğunu fark ettim ama benden kaynaklı değildi bende iade ettim gigabyte x870 gaming wifi6 anakartıydı o yüzden moralim bozuldu 2 haftadır uğraşıyorum
Şimdide iade olduktan sonra yeni bir anakart seçmeliyim aynısını almam içim rahat etmez

Ben de aynı dedin demedim üstadım. Aynı olduklarını sanmıyorum kısmı benim düşüncemdi.
İki ankartta sana yeterli demek için öyle söyledim tabi bazı farklar vardır ama o kadar ince farklarını bilmiyorum ama dediğim gibi indirimde hangisi daha ucuza bulursan 2 Side senin için yeterli olur

X870 zorlayabilirsin biraz veya b850 al geç direk. Giriş seviyesi b650 ve m tipi anakartlardan uzak dur.

Geri