miles moralas1
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sepetimde bekliyor ama gemini ya sorduğum zaman önermiyor elemanMSI PRO B850M-P WIFI7 DDR5 AMD B850 AM5 Soket DDR5 8200+(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PRO B850M-P WIFI7 DDR5 AMD B850 AM5 Soket DDR5 8200+(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem böyle yeni topladım ana kart vga ışığı yakıyordu igpu ilede ekran alamıyordum rkran kartıylada sonra söktüm herşeyi cpu pini yamulduğunu fark ettim ama benden kaynaklı değildi bende iade ettim gigabyte x870 gaming wifi6 anakartıydı o yüzden moralim bozuldu 2 haftadır uğraşıyorum
Şimdide iade olduktan sonra yeni bir anakart seçmeliyim aynısını almam içim rahat etmezBu sepetimde bekliyor ama gemini ya sorduğum zaman önermiyor eleman
![]()
Sistem böyle yeni topladım ana kart vga ışığı yakıyordu igpu ilede ekran alamıyordum rkran kartıylada sonra söktüm herşeyi cpu pini yamulduğunu fark ettim ama benden kaynaklı değildi bende iade ettim gigabyte x870 gaming wifi6 anakartıydı o yüzden moralim bozuldu 2 haftadır uğraşıyorum