hangi videolar ?Bende var 3kg kadar. 1-2 video kafamı karıştırdı ondan beridir her içtiğimde kafada soru işareti kalıyor ya.
açıkçası hangi markadan bahsediliyor burada bilmiyorum ama aklıma direkt bu marka geldi.hangi videolar ?
Kesin bu marka diyip karalamak tabii ki çok saçma sadece kafamda soru işareti var olay o.açıkçası hangi markadan bahsediliyor burada bilmiyorum ama aklıma direkt bu marka geldi.
Burda ki analiz ile SSN arasında bir bağlantı yok Trendyolda satılan 1400-1500tl olan wheylerden bahsediyor. Trendyol Markaları adı altında...açıkçası hangi markadan bahsediliyor burada bilmiyorum ama aklıma direkt bu marka geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesin bu marka diyip karalamak tabii ki çok saçma sadece kafamda soru işareti var olay o.
evet trendyolda X protein cart curt bir sürü firma var . bir kaç ay öncesine kadar açık içerik paylaşıyordu ssn . aminoasit elbet var ama videodaki bir oran söz konusu değil . proteinoceana yakın içeriği SSN inBurda ki analiz ile SSN arasında bir bağlantı yok Trendyolda satılan 1400-1500tl olan wheylerden bahsediyor. Trendyol Markaları adı altında...
Hocam direkt sayfaya mesaj atarak bizzat ben gliserin analizleri v.b analizleri istedim attılar extra olarak whatsapp üzerinden wpc-80 güncel aldıkları faturaları ilettiler sizlerde yazabilirsiniz.evet trendyolda X protein cart curt bir sürü firma var . bir kaç ay öncesine kadar açık içerik paylaşıyordu ssn . aminoasit elbet var ama videodaki bir oran söz konusu değil . proteinoceana yakın içeriği SSN in
çilek aromalı kullanıyorum. tadı diğer markalarla aynı.Hocalarım hangi aromayı önerirsiniz?
Çilekli ssn whey protein denemiş biri olarak tadı first'ün çilekli sakızına benziyor, hoşuna giden olur gitmeyen olur ben çok yükselememiştimBen piskevit lisini aldım şekerliydi ama su ile bile rahat sayılır içimi, çilekli alıcam bende , egs
Neyli aldınAldım beyler hardline 6k olmuş kreatinde desem 1k totalde 7k bu daha mantıklı zaten günde 1 ölçek işimi görüyo kalitesi bakalım nasıl içeriğini falan araştırıcam