Motovlogcu Dayı Hayatını Kaybetti

tr de 30m araba 2m motor var ama kazaların yüzde 50 sini motorlar oluşturuyor . millet ya motor sürmeyi bilmiyor ya da ergenlik yapıp hız yapıyor.
Motor hata kabul etmez bizim ülkede de 125 veya 1000cc fark etmez herkes usta şoför ve hardcore rider.

Maganda olmasan bile motorun doğasında biraz magandalık var maalesef hocam. Ara mevzusu maalesef doğru hocam, motorcuların %90 ı girilmemesi gereken her araya girmeye çalışıyor maalesef.
hakediyolar gram üzülmüyorum onlar kaza taptıktan sonra yol kapanıyor , hastane masrafı çıkıyor boşa ona yazık.

ne kadar cahil cühela varsa bu başlığın altına toplanmış sanki. öncelikle motovlogcudayi çok severek takip ettiğim, rahmetli barkın bayoğlu abimden sonra en sevdiğim motovloggerdı. ki işi motovlog bile değil sadece motorcuların hakkını savunan ve ülkesine bayrağına vatanına saygı duyan bir adamdı. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
forumdaki andavallara gelecek olursak. gerçekten mesajları utana utana okudum. siz bunları yazarken hiç utanmadınız mı? belki üstünden 1 ay bile geçmemiştir dayi bile bu konuyu ele aldı ölümlü trafik kazalarının %50si değil %20si motosiklet sürücüleri diye. ama cahile ne anlatırsan anlat anlamaz. ayrıca rahmetli türkiyede en iyi motor kullanan 3 kişiden biridir, motorunda da yok yok en cüsseli motorlardan birini kullanıyor ve motorunun her yeri reflektör çakar vs. görünmeme ihtimali bile yok. arkadan gelen tır çarpmış, muhtemelen tır sürücüsü uyukluyordu yada sarhoş vs. idi bilmiyorum. ezip geçtikten sonrada durmamış kaçmış zaten. yolun devamında ihbar üzerine jandarma yakalamış.
diyeceğim o ki bilip bilmeden ileri geri konuşmayın.

ne kadar cahil cühela varsa bu başlığın altına toplanmış sanki. öncelikle motovlogcudayi çok severek takip ettiğim, rahmetli barkın bayoğlu abimden sonra en sevdiğim motovloggerdı. ki işi motovlog bile değil sadece motorcuların hakkını savunan ve ülkesine bayrağına vatanına saygı duyan bir adamdı. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
forumdaki andavallara gelecek olursak. gerçekten mesajları utana utana okudum. siz bunları yazarken hiç utanmadınız mı? belki üstünden 1 ay bile geçmemiştir dayi bile bu konuyu ele aldı ölümlü trafik kazalarının %50si değil %20si motosiklet sürücüleri diye. ama cahile ne anlatırsan anlat anlamaz. ayrıca rahmetli türkiyede en iyi motor kullanan 3 kişiden biridir, motorunda da yok yok en cüsseli motorlardan birini kullanıyor ve motorunun her yeri reflektör çakar vs. görünmeme ihtimali bile yok. arkadan gelen tır çarpmış, muhtemelen tır sürücüsü uyukluyordu yada sarhoş vs. idi bilmiyorum. ezip geçtikten sonrada durmamış kaçmış zaten. yolun devamında ihbar üzerine jandarma yakalamış.
diyeceğim o ki bilip bilmeden ileri geri konuşmayın.
Mesele hangi aracın daha çok kazaya karıştığı değil onu bizde biliyoruz. Hangi araçta yaşama ihtimalin daha fazla mesele bu. %20 lik motor kazasındaki ölüm/sakatlık oranı ile %80 diğer araçların kazasindaki ölüm/sakatlık oranını da yaz buraya bir.

motor kullanmayın çok basit

motor kullanmayın çok basit
neden?? yaya olarak da can güvenliğimiz yok araba kullansakta yok tek bir dikkatsizlik tamamen her şeyi bitirir. o yüzden laf etmeden önce düsünerek yaz

neden?? yaya olarak da can güvenliğimiz yok araba kullansakta yok tek bir dikkatsizlik tamamen her şeyi bitirir. o yüzden laf etmeden önce düsünerek yaz
duyduğum en saçma argüman o yüzden tartışmıcam

Mesele hangi aracın daha çok kazaya karıştığı değil onu bizde biliyoruz. Hangi araçta yaşama ihtimalin daha fazla mesele bu. %20 lik motor kazasındaki ölüm/sakatlık oranı ile %80 diğer araçların kazasindaki ölüm/sakatlık oranını da yaz buraya bir.
sen adam olmazsın

Allah rahmet eylesin

Ama gercekten ''Turkiyede'' Motor kullananlari anlamiyorum yani emin olun trafikte hindistanda daha az olum oluyordur cunku ya zaten bom bos yol yada asiri kalabalik insanlar oyle birini oldurecek kadar hizli gitmiyor pek

her neyse yani demek istedigim turkiyede kadin surucu sayisi ve insanlarin kurallara ne kadar uymadigini ne kadar kafasina buyruk bir toplum oldugumuzu ve hem suclu hem guclu bir toplum oldugumuzu uyardiginizda birini bile size saldirdigini dusunurseniz motor asiri riskli bir sey kuryelik gibi is amacli mecbur kullanim disinda kullanilmamli bence bu ulkede

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Ben günün birinde akillanir adam olurum sen ortaya bir veri atiyon forumdakilere hakaret ediyon devamını getirmiyon.
kardeşim türkiyede kaç m araç kaç m motor var git istatistiklere bak. ben motor arabadan güvenli demiyorum ama ölümlü kazalara bakarsan arabada ölenlerin motorda ölenlerden fazla olduğunu göreceksin. ettiğim hakaretin sebebi bilip bilmeden ileri geri konuşup insanın damarına basman.

Araba kullanıcısı olarak daha düz şeritini tutup giden motorcu 1 kez gördüm.
Çünkü trafik sıkışıklığında araba aralarına sızıp geçmeye çalışmıyordu.
Efendi gibi arabaların arkasında bir araba gibi durmuştu. Bende normal araba muamelesi yaparak fazla yaklaşmıyordum.

Yani 99.99% oranıda motorcular bir göz kırpımında yanımdan rüzgar gibi geçiyorlar. Bir şey olunca da suçu bize kalıcak eminim.

motorcu kazalarının önlenmesi için yayalara ayrılmış olan kaldırımların kullanılmasını şiddetle öneririm (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,705
Üyeler
204,506
Son üye
Lemelem
Geri