9700x ve 9070xt İçin Anakart Önerisi -

Reaksiyon skoru
53
Bütçe
9500
Merhabalar Değerli Forum Sakinleri,

Başlıkta da göreceğiniz üzere anakart ihtiyacım var. Artık sistemimin son parçası ve bunu da alıp bu işi bitirmek istiyorum.
PCIe 4.0 1TB SSD ve 1x16 6000MHz-CL30 RAM'im var ayrıca.

Bütçem ise 9.000 TL, zorlarsam 9.500 TL'ye kadar çıkabilirim.

Sistemimi 2K oyun, şimdilik giriş seviyede ancak ileride orta ve üst seviye video edit render işi için kullanacağım.
İlgim var, overclock vb. işlemleri de zamanla bilgilendikçe yapmak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim..

Mosfetleri renderda çok ısınıyor diye gördüm ama yalan da olabilir tabii. B850M Force neden önermediniz genelde o yazılmış hep konularda ? Meraktan soruyorum, yanlış anlamayın.
Gigabyte B850M Force alabilirsiniz. Ben şu an aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. Mosfet sıcaklıkları asus prime a göre daha iyi.

Gigabyte B850M Force alabilirsiniz. Ben şu an aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. Mosfet sıcaklıkları asus prime a göre daha iyi.
Hocam teşekkür ederim. Wifi olan modeli almazsam eğer usb wifi ile kullanacağım. Wifi'lı modeli alırsam da kendi wifisini kullanacağım. Siz ne dersiniz bu konuda ? Kablo çekme imkanım yok malesef.

Hocam teşekkür ederim. Wifi olan modeli almazsam eğer usb wifi ile kullanacağım. Wifi'lı modeli alırsam da kendi wifisini kullanacağım. Siz ne dersiniz bu konuda ? Kablo çekme imkanım yok malesef.
Wifi li modeli alın kesinlikle. Performansı usb den 10 kat daha iyidir.

Geri