Strong M4-12x Pro Montaji Kolay mi?

kiyu0

80+
Reaksiyon skoru
43
A3120TRA iade edip bunu almayi planlıyorum. A3120TRA'da vidalar metal govdenin altinda kaldığından tornavida ulaşmıyor montaj yapamıyordum. Bunun montaji nasil yapiliyor? Youtube'da bir video var ama sessiz ve hiçbir sey anlasilmiyor. Anakartim AM4, islemci R5 5600. Anakartin arkasındaki braketi A3120TRA montaji yapmaya çalışırken yanlışlıkla çıkarttım su an düşüyor onun bir cozumu var mi?

Ayriyeten anakartin önündeki fan ayakları da yok. Onlar olmadigi icin mi A3120TRA montajini yapamadım acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ömer Murat KARACA sayısız montaj yaptığını söylemişsin hocam yardımcı olur musun?

Ayriyeten anakartin önündeki fan ayakları da yok. Onlar olmadigi icin mi A3120TRA montajini yapamadım acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ömer Murat KARACA sayısız montaj yaptığını söylemişsin hocam yardımcı olur musun?
O soğutucu geçirmeli,anakartı ilk aldığında ki üstündeki aparat montaj yapacaksın.

A3120TRA iade edip bunu almayi planlıyorum. A3120TRA'da vidalar metal govdenin altinda kaldığından tornavida ulaşmıyor montaj yapamıyordum. Bunun montaji nasil yapiliyor? Youtube'da bir video var ama sessiz ve hiçbir sey anlasilmiyor. Anakartim AM4, islemci R5 5600. Anakartin arkasındaki braketi A3120TRA montaji yapmaya çalışırken yanlışlıkla çıkarttım su an düşüyor onun bir cozumu var mi?
fanı söküp öyle montaj yapacaksınız, sonra fanı geri takacaksınız. Fanı sökerseniz vidalar altta kalmaz, kalırsa da hafif eğimli olarak tutun tornavidayı
Strong alırsanız işlemci soketinin altında ve üstünde bulunan plastik am4 braketlerine geçmeli, mandallı, A3120TRA gibi vidalı değil. Strong'ta fanı sökmeniz de gerekmiyor

fanı söküp öyle montaj yapacaksınız, sonra fanı geri takacaksınız. Fanı sökerseniz vidalar altta kalmaz, kalırsa da hafif eğimli olarak tutun tornavidayı
Strong alırsanız işlemci soketinin altında ve üstünde bulunan plastik am4 braketlerine geçmeli, mandallı, A3120TRA gibi vidalı değil. Strong'ta fanı sökmeniz de gerekmiyor

Benim anakartimin fan ayagi yok arkasındaki metal plakadan bahsetmiyorum o da oynuyor ancak onu tutup takarım bir şekilde bende olmayan parca anakartin ustundeki fan ayakları onlar gerekli mi? Fani söktüm söktüğüm taraftaki vidalara zaten erisebiliyorum benim erisemedigim vidalar metal govdenin altinda kaliyor.

Fotoları ekledim.

1000023284.webp

1000023587.webp

1000023584.webp

Strong modeli icin anladigim kadariyla AM4 fan ayaklari gerekiyor. Bunu iade edip hem Strong modeli hem de ayakları alsam daha mi mantikli olur?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,045
Üyeler
204,598
Son üye
Emrullah Unal
Geri