Tablet Seçimi Konusunda Destek

tamamdır hocam çok teşekkürler iyi akşamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam son bir şey sorayım acelem yok açıkcası beklemek mantıklı olur mu bu kalem stokları vs durumlar için
V9 için diyorsan kalemi ne zaman stoga girer kimse bilemez o gelene kadar piyasa zam da yiyebilir yarın kalem stoga da girebilir
Ancak v9 alacaksan 12gb ram bulunan + kalem ve klavyesiyle gelen versiyonu (750 TL kupon var anasayfadan alıyorsun) 24149 TL
Tabletin tek sorunu son 1 yıllık güncelleme desteği kaldı yoksa güzel tablet

V9 için diyorsan kalemi ne zaman stoga girer kimse bilemez o gelene kadar piyasa zam da yiyebilir yarın kalem stoga da girebilir
Ancak v9 alacaksan 12gb ram bulunan + kalem ve klavyesiyle gelen versiyonu (750 TL kupon var anasayfadan alıyorsun) 24149 TL
Tabletin tek sorunu son 1 yıllık güncelleme desteği kaldı yoksa güzel tablet
tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar

tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar
Bu arada yanında gelen kalem muhtemelen choice pencil haberin olsun yine de satıcıya sor. Yani manyetik değil kabloyla şarj ediyorsun
Yani pad 10 yanına alacağın ile aynı kalem ama tablet manyetik kalem destekliyor. Eskiden manyetik özelliği olan kalem ile geliyordu daha alt modeli koymuşlar

7 gen 3 var işte poco pad 7 ile denk değilmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı nasıl sarjı kaç mah fln knk
Oyun için pad 7 alırım bunun ekran büyük donanım ve ekran olarak da pad 7 daha iyi
Hem işlemci hem ram hem de ekran için pad 7 ama ders, not için alsam pad 10 alırım

Merhaba,

Not almak ve test çözmek için tablet bakıyorum bütce15-20 max kalemle birlikte honor v9 baktımda kalemsiz satılıyor kalemide bulunmuyor bunun dışında matepad11.5 baktım o da dandik kalem gönderiyorlarmış birde 10w şarj çok yavaş genel olarak kalemli samsung gördüm onun dışında öneriniz varsa bakmak isterim.

iyi akşamlar
S10 FE en iyi seçeneklerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,567
Üyeler
204,195
Son üye
Burak Kahraman 50
Geri