Cheazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 827
ies dusunuyodum 400-500-600 yaziyolar cildirmislar. 200 e cincik gibi on 3 degisen her yeri boyali sase kule ic hatlar orijinal denilen 265 binde bi kirmizi 106 gti buldum. Bunu gectik yine 200 bin tl lere dusururum ben. Boyasi degiseni umrumda degil. 98 model aracta boyaya degisene takilmam zaten, yaksin, lpg ye kinli ve karsi bi insanim tofas disi neye binersem lpg yi soker atarim. yakittan da kesmem benzini shellden doser geverim.
1- yurur mu, uzar mi tatmin eder mi gazlamada
2- bas agritir mi, orasi burasi surekli arizalanir mi?
3- Ustasi, parcasi, tamirati adami oldurur mu? Eg kasa bi civic kullaniyordu bi tane abi otomatik, adam diyo 3 e bi camurluk degistiriyolar, dedim bedava.
4- satacagim zaman hizli gider mi, piyasasi hizli mi?
5- tatmin eder mi, vites gecisleri vs.
arabayi ben cok begeniyorum, aklimda olan 3-5 aractan bi tanesi zaten. 1. sirada ies var ama istenilen paralar ve oralara gelmem 8-9 ay belki 1 sene o zamana kadar da ise gittigim gunlere degecek beni tatmin edecek bi makine olsun istiyorum. Konfordur o dur budur aramiyorum, tek binerim, binerse yanima da biladeri atarim, arkadaslari da attigimda biriside fedakarlik yapip arkaya gecer. Binen bilen kisiler bi aydinlatirsa buralari sevinirim
1- yurur mu, uzar mi tatmin eder mi gazlamada
2- bas agritir mi, orasi burasi surekli arizalanir mi?
3- Ustasi, parcasi, tamirati adami oldurur mu? Eg kasa bi civic kullaniyordu bi tane abi otomatik, adam diyo 3 e bi camurluk degistiriyolar, dedim bedava.
4- satacagim zaman hizli gider mi, piyasasi hizli mi?
5- tatmin eder mi, vites gecisleri vs.
arabayi ben cok begeniyorum, aklimda olan 3-5 aractan bi tanesi zaten. 1. sirada ies var ama istenilen paralar ve oralara gelmem 8-9 ay belki 1 sene o zamana kadar da ise gittigim gunlere degecek beni tatmin edecek bi makine olsun istiyorum. Konfordur o dur budur aramiyorum, tek binerim, binerse yanima da biladeri atarim, arkadaslari da attigimda biriside fedakarlik yapip arkaya gecer. Binen bilen kisiler bi aydinlatirsa buralari sevinirim