Pejo 106 Gti Alinir mi?

Cheazy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
827
ies dusunuyodum 400-500-600 yaziyolar cildirmislar. 200 e cincik gibi on 3 degisen her yeri boyali sase kule ic hatlar orijinal denilen 265 binde bi kirmizi 106 gti buldum. Bunu gectik yine 200 bin tl lere dusururum ben. Boyasi degiseni umrumda degil. 98 model aracta boyaya degisene takilmam zaten, yaksin, lpg ye kinli ve karsi bi insanim tofas disi neye binersem lpg yi soker atarim. yakittan da kesmem benzini shellden doser geverim.

1- yurur mu, uzar mi tatmin eder mi gazlamada

2- bas agritir mi, orasi burasi surekli arizalanir mi?

3- Ustasi, parcasi, tamirati adami oldurur mu? Eg kasa bi civic kullaniyordu bi tane abi otomatik, adam diyo 3 e bi camurluk degistiriyolar, dedim bedava.

4- satacagim zaman hizli gider mi, piyasasi hizli mi?

5- tatmin eder mi, vites gecisleri vs.

arabayi ben cok begeniyorum, aklimda olan 3-5 aractan bi tanesi zaten. 1. sirada ies var ama istenilen paralar ve oralara gelmem 8-9 ay belki 1 sene o zamana kadar da ise gittigim gunlere degecek beni tatmin edecek bi makine olsun istiyorum. Konfordur o dur budur aramiyorum, tek binerim, binerse yanima da biladeri atarim, arkadaslari da attigimda biriside fedakarlik yapip arkaya gecer. Binen bilen kisiler bi aydinlatirsa buralari sevinirim

Reis, 180K Kmyi geçmiş herhangi bir araba = hurda
Bizim bir tanidikta dacia logan var 4 ay önce arabası 400k kmdeydi geçenlerde geldi baktım 450k yapmış. Arabaya hiç motor yaptırmadı birde. Benim ustada da peugot 407 var onunkini 400k kmde onun arabasıda çok diri. Ne oluyor bu arabalara 400k'yi geçince sıfırlanıyor mudur nedir.

ies dusunuyodum 400-500-600 yaziyolar cildirmislar. 200 e cincik gibi on 3 degisen her yeri boyali sase kule ic hatlar orijinal denilen 265 binde bi kirmizi 106 gti buldum. Bunu gectik yine 200 bin tl lere dusururum ben. Boyasi degiseni umrumda degil. 98 model aracta boyaya degisene takilmam zaten, yaksin, lpg ye kinli ve karsi bi insanim tofas disi neye binersem lpg yi soker atarim. yakittan da kesmem benzini shellden doser geverim.

1- yurur mu, uzar mi tatmin eder mi gazlamada

2- bas agritir mi, orasi burasi surekli arizalanir mi?

3- Ustasi, parcasi, tamirati adami oldurur mu? Eg kasa bi civic kullaniyordu bi tane abi otomatik, adam diyo 3 e bi camurluk degistiriyolar, dedim bedava.

4- satacagim zaman hizli gider mi, piyasasi hizli mi?

5- tatmin eder mi, vites gecisleri vs.

arabayi ben cok begeniyorum, aklimda olan 3-5 aractan bi tanesi zaten. 1. sirada ies var ama istenilen paralar ve oralara gelmem 8-9 ay belki 1 sene o zamana kadar da ise gittigim gunlere degecek beni tatmin edecek bi makine olsun istiyorum. Konfordur o dur budur aramiyorum, tek binerim, binerse yanima da biladeri atarim, arkadaslari da attigimda biriside fedakarlik yapip arkaya gecer. Binen bilen kisiler bi aydinlatirsa buralari sevinirim
aga şimdi yürür mü dersen güncel çoğu araçtan iyi yürür. Ama durma konusunda aynısını söyleyemem tam bir ölüm makinesi. Çok hafif bir araç.
bir dünya kroniği var.
ustası , parçası , vs herşeyi bulunur.
piyasası normal
tatmin eder vites geçişleride kısadır güzel araçtır. 190 a kapat.

aga şimdi yürür mü dersen güncel çoğu araçtan iyi yürür. Ama durma konusunda aynısını söyleyemem tam bir ölüm makinesi. Çok hafif bir araç.
bir dünya kroniği var.
ustası , parçası , vs herşeyi bulunur.
piyasası normal
tatmin eder vites geçişleride kısadır güzel araçtır. 190 a kapat.
durma konusunda
tofaşta durmaz, corollo da durmaaz, ieste durmaz, bu araclar bızden buyuk 26 27 yasında arabalar, babamın genclıgıne gelıyo adam 50 ye gircek, ben zatenb basıma gelcekleri bılıyorum, alayım akayım diye ilk araclık, bende isterim golf polo scirocco 320i 420i 520i f20 ye binmeyi ama para yok parayı gectım 2 mılyonda versen sımdı baslangıc ıcın o arbaaları almam, arabayı bı çözeyim, pederde elantra var makyajlı kasa ama otomatik, manuel daha keyifli geliyor, + en son ehliytet sınavında surdum. SRC falan alıp sofor olmak ıstıyom ya da kola bilezik olur takılcam yane araçta oraya bvuraya sart, vursam parcası 50 60k olcak ufak bı yerinin almanın japon fransız cın 3-5 e cozersin

Geri