Enermax Lıqmaxflo Sr ARGB 240mm I 2.084,53tl - Tt ile 1785tl- Zb 1.835

AMYG

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
İdefix kuponlarınızı kullanmayı ve taksit yapmayı unutmayın.

Türktelekomdan alacağınız kod ile 1785TL ye denk geliyor
Türk Telekom kullanmayanlar için Ziraat Bankasında da 250TL indirim var. 1.835 TL ye denk geliyor

edit biraz tanıyım yapma ihtiyacı duydum
bu fiyata vrm soğutuculu , çokça soket desteği olan soğutucu az bulunuyor.

"60 mm VRM fanı

LIQMAXFLO SR serisi, anakart VRM'si için istikrarlı ve sessiz hava akışı sağlamak üzere 3 fazlı 6 kutuplu motora sahip 60 mm'lik bir VRM fanı ile birlikte gelir."

"★ Intel Soket: LGA 1700/1200/115x/2066/2011/2011-3/1366
★ AMD Soket: AM5/AM4/AM3+/FM2+/FM1"

Son düzenleme:
7800x3d için yeterli olur mu kaç derecelerde tutar oyunlarda?
sıcaklık takıntılı biri değilsen curve çeker soğutursun muadil bir soğutucuyla oyunda ve yükte 70 75 derecelerde takılıyorum fan devri oldukça sessiz olarak kullanıyorum. limitli işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna kıyasla nasıl
O soğutucu bunun 2 gömlek üstü.

Ekler

• 1000132769.webp
    1000132769.webp
    1.1 MB · Hit: 94
sıcaklık takıntılı biri değilsen curve çeker soğutursun muadil bir soğutucuyla oyunda ve yükte 70 75 derecelerde takılıyorum fan devri oldukça sessiz olarak kullanıyorum. limitli işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O soğutucu bunun 2 gömlek üstü.
hangisi daha iyi dediniz hocam anlamadım

hangisi daha iyi dediniz hocam anlamadım
pccoler daha iyi hocam vrm fanı ve çok fazla uyumlu olduğu soket olduğu için alınır bu sizin önerdiğinizi destekliyorsa kasanız o sizin için daha iyi olur

pccoler daha iyi hocam vrm fanı ve çok fazla uyumlu olduğu soket olduğu için alınır bu sizin önerdiğinizi destekliyorsa kasanız o sizin için daha iyi olur
çok sağolun hocam, çok anlamıyorum maksimum 3000 tl civarlarına çıkabilirim 7800x3d için pccolerı alıp geçeyim mi yoksa daha iyi bir sıvı soğutma var mı bu bütçelerde ayrıca kasam montech xr

Kasanız Ocypus Delta L36 destekliyorsa mutlaka buna yönelin

Kasanız Ocypus Delta L36 destekliyorsa mutlaka buna yönelin
hemen hemen aynı ürünler tasarım ve biraz ses farkı var performansları birbirine yakın ocypus ile ilgili ses problemi yaşayanları gördüm ilginç olan pccoler kağıt üstünde daha sesli olası lazım

hemen hemen aynı ürünler tasarım ve biraz ses farkı var performansları birbirine yakın ocypus ile ilgili ses problemi yaşayanları gördüm ilginç olan pccoler kağıt üstünde daha sesli olası lazım
aynı değil delta max tdp seviyesinde lf3 pro yu bile geçiyor

aynı değil delta max tdp seviyesinde lf3 pro yu bile geçiyor

evet biliyorum iyi bi soğutucu öneriyorum da ama bütçe meselesi
Senin bildiğin ve eklemek istediğin veri varsa yorum olarak atarsan sevinirim güzel bi çalışma oldu benim için de

buna kıyasla nasıl
Patanız varsa 3k ya 360 lığını alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,562
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri