Yeğenim İçin 60-70 Bin TL Bütçeye Oyun Laptopu Önerisi Verirmisiniz ?

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Arkadaşlar merhaba 10 yaşındaki yeğenim hastanede ilik nakil sürecinde yaklaşık 2 ay daha hastanede kalcak o süre zarfından tabletle oynamaktan falan sıkıldı oyun laptop almayı düsünüyoruz hikayeli oyunlar falan oynar yüksek grafikli rdr2 falanda oynamak ister biliyorum günde yaklaşık 12 saat oynar dizi film falanda izler :D sizden ricam ısınma fan sesi problemi yapmayacak ve özellikle teknik sorun çıkartmayacak laptop model marka arıyoruz lenovo ve monster aklımda mümkünse intel işlemci olsun amd hiç kullanmadık laptopta bildigim kadarıylada intel daha iyi olur gibime geliyo şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

not: satıcısı sitenin kendisi olursa iyi olur veya mağazadan gidip alabiliriz

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. AMD, laptop kategorisinde güçlü CPU'lar üretiyor.

Eğer değerlendirmek isterseniz:

Fakat Intel olsun diyorsanız:

Aradaki CPU dışındaki fark şu, Intel olan 16 GB ile gelirken AMD olan 24 GB RAM ile geliyor.

Bütçeyi çıkartabilirseniz bu güzeldir, çıkmazsa lenovolardan birini alın. geçmiş olsun
AMD işlemciden korkmayın bu arada hatta ben amd'yi intel'den daha çok beğeniyorum hem laptopta hem de masaüstü bilgisayarda
Bütçeyi çıkartabilirseniz bu güzeldir, çıkmazsa lenovolardan birini alın. geçmiş olsun
AMD işlemciden korkmayın bu arada hatta ben amd'yi intel'den daha çok beğeniyorum hem laptopta hem de masaüstü bilgisayarda
önerileriniz için çok teşekkür ederim ama satıcı resmi siteler istiyorum yani hepsiburada trendyol gibi yada mağazadan gidip almayı tercih edebilirim

önerileriniz için çok teşekkür ederim ama satıcı resmi siteler istiyorum yani hepsiburada trendyol gibi yada mağazadan gidip almayı tercih edebilirim
yukarıdaki amd lenovo loq hepsiburadada 72500, onu tercih edebilirsiniz ya da dediğiniz gibi yaşadığınız yerdeki mağazalara bakın. n11'de sıkıntı çıkmaz bu arada ama seçim size kalmış. Attığım HP şuan en ucuz teknosada 80000'e çıkmış, bütçenizi çok zorlamamak için pek önermem artık

Son düzenleme:
Geri