Çözüldü✓ Sistemden Değiştirmem, Yükseltmem Gereken Parçaları Söyler Misiniz..?

Sorun ne? Neden upgrade derdine düştün?
İşlemci ileride tıkanma yaratacak hocam o pürüzü ortadan kaldırmak istiyorum aslında bunun yanında sistemde sıkıntılı görünen eksiğim var mı diyerek buraya sormak istedim.

Eğer hikayeli AAA oyunlar oynarım diyorsan bence işlemcin çoook da düşük değil, ama fps oyunlarda işlemci tüketen oyunlar oynuyorsan ve fpsinden memnun değilsen o zaman işlemciyi yükseltmek isteyebilirsin. Onun dışında eksikliğini çekmiyorsan hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok.

Sistem iyi, piyasa ise oldukça kötü. Paranızı değer kaybetmeyecek şekilde saklayıp doğru zamanda alışverişi bekleyin.

Hocam tavsiye için teşekkürler ancak sadece intel geç demekle olmuyor..

Anakart ram herşeyi en baştan dizmek gerekiyor ve açıkçası AMD tarafını kullanmaktan memnunum sadece ilk defa AMD e.kartı kullanıyorum bunun dışında bir sorun görmedim.

Eğer işlemci 5600x ömrü yetersiz ise yapacak bir şey yok.. Sıfır olmasa da ikinci el piyasadan alırım. Şurada bir durum daha var sadece hikaye oyunları oynadığım için ve FPS derdim olmadığını belirtmek isterim. Zamanında GTX 1660 - R3 3100 ile ultra ayarlarda RDR2 20fps ile oynadım donma kasma yaşatmadı ya da ben hissetmedim.

"Bu kadar uzun açıklama yapıp sizi yorduğum içinde kusura bakmayın."
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle gözüküyor ancak ilerleyen zamanda işlemci yönünde sıkıntı olacak sadece hikaye oyunu odaklı olmama rağmen 5600x en fazla 2-3 yıl idare edecek lakin amd işlemci konusunda rezerve gibi bir işlem başlatıp yenilenmiş işlemler gibi bir girişimi olursa bakılabilir. Tabi söylediğim biraz imkansıza yakın. Net bir şey var öyle böyle bu işlemci değişecek. Belki bu yıl değil önümüzde ki yıl da olsa o zaman fiyat ne olur bilemiyorum.
İntele geçdiğinde sadece anakart+işlemci değiştiriceksin ama sana kalmış knk 5600x lede kalabilirsin cs2 gibi fln derdin yoksa

Geri