RTX 5060 Ti 8gb Vs RTX 4070

Reaksiyon skoru
0
Ekran kartımı satıp bu iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim fakat sadece aklıma takılan soru şu rtx 4070 dlss 5 yok ve bunun eksikliğini hisseder miyim çünkü uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum ve 5000 serisinde uzun vadede daha iyi götüreceğini düşünüyorum fakat yanılıyor da olabiliriz sizi hangisini tercih etmeliyim evet vram 8gb problme olabilir

Ekran kartımı satıp bu iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim fakat sadece aklıma takılan soru şu rtx 4070 dlss 5 yok ve bunun eksikliğini hisseder miyim çünkü uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum ve 5000 serisinde uzun vadede daha iyi götüreceğini düşünüyorum fakat yanılıyor da olabiliriz sizi hangisini tercih etmeliyim evet vram 8gb problme olabilir
2. el temiz sıfır ayarında 5060ti 16gb düşünmelisin bence

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatları 2.el de muazaam pahalı 16gb 5070 ile aynı fiyattlar nerdeyse
piyasa çok saçma sıfırıda nerdeyse 5070 ile aynı işte biraz kovalayacaksın belki kasımı bekleyebilirsin ama uzun süre kullanıcam diyosan bence 5060ti 16gb kovala

Şahsen bende 5060 ti 16gb öneririm çünkü yeni seriyi alman seni daha uzun götürecek paranı biriktir 9 ay taksit falan kovala bir şekilde al kafan rahat olsun en azından

ben yerinde olsam satmazdım zaten geliştiricler tarafından 40 30 20 serisine bile geldi mfg dlls5 hikayeli oyunlarda onu açarsın diğer türlü de fps oyunlarda da zaten gerek yok

Elimde MSI GeForce RTX 4070 Super var.Kutu ve faturası mevcut,1 yıl daha garantisi var dilersen yardımcı olabilirim.İstanbul’da ikamet ediyorum her türlü teste de sokup deneyebilirsin

4070 daha güçlü ve vramden daha rahat ettirir. 5060ti'yı fiyatı eğer aşırı ucuza düşürürsen tercih edebilirsin bunun dışında 4070in yanında şansı yok

4070 tabii ki. DLSS 5 verimli çalışmaz o kartta, ki 40 serisine de resmi olarak optimize edeceklerini söylediler.

2. El 5060 ti 16 gb bulabilirsen 4070 yerine tercih edilir ama 8 gb versiyonu olmazzzz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,615
Üyeler
204,208
Son üye
manji56
Geri