W11 26h2 Geçilir mi? Kullanan Bildirebilir mi Sorunlarını ?

Reaksiyon skoru
66
w11 26h2 geçilir mi? kullanan bildirebilir mi sorunlarını?

Valla dün bana da geldi bildirimi . Kararsız kaldım. Videoyu izleyelim ozmn

videoda çok da şey yokmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Daha Akıllı Dosya Gezgini: Desteklenen görseller için yapay zekâ eylemleri, OneDrive ve SharePoint belgelerini özetleme yeteneği, iş ve okul hesapları için hızlı kısayollar ve yeni arşiv formatı desteğiyle verimlilik artırılıyor.
  • Geliştirilmiş Windows Arama: Önizlemeler, yazım hatalarını ve eksik uygulama adlarını daha iyi algılama yeteneği, netleşen sonuç türleri ve sık kullanılan klasörlerin otomatik indekslenmesi sayesinde aradıklarınızı bulmak artık çok daha kolay.
  • Gelişmiş Erişilebilirlik Seçenekleri: Ekran Büyüteci'ne hassas yakınlaştırma ve ekran renklendirme seçenekleri eklendi. Ekran Okuyucusu artık Braille Görüntüleyici ile güçlendirilirken, Sesle Erişim özelliği de desteklenen Copilot+ PC'lerde doğal dil komutlarını genişletiyor.
  • Kişiselleştirilebilir Başlat ve Görev Çubuğu: Başlat menüsü yeni görünüm ve boyutlandırma seçenekleri kazanırken; görev çubuğu için yeni konumlandırma alternatifleri ve daha küçük görev çubuğu boyutu kullanıcılara sunuluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

görev çubuğu sağa sola yukarı taşıma gelmiş

Geldiği söylenen yeniliklerin hiçbirisini kullanmıyorum belki o yüzdendir ama ben bir fark göremedim yükledikten sonra. Görev çubuğu konum ve boyut değiştirme, başlat menüsü ayarları zaten 26H2 öncesinde gelmişti. Şimdilik bug falan karşılaşmadım.

7.7 gb ram kullanımı da varmış galiba . Videoda o dikkatimi çekti

yükselllllll

Ram kullanımı yüzünden bilemedim yüklesemmi

Modifiye 26H2 çalışmaları gelmeye başladı, formatı basın geçin canavar gibi akıyor.

Güncelleme uzun sürmesin diye zaten uzun süredir güncellemeleri yavaş yavaş yolluyorlar. Bu güncelleme de küçük bir güncelleme. Çok kısa sürede yükleniyor. Genelde küçük güncellemeler performans hatalarını düzeltme, güvenlik güncellemeleri ve bilinen sorunları çözmeye yönelik. Ben geçtim ve bir sorun yaşamadım.

Windows 10/11 bellek tüketimleri benzer ya, insanlar yıllardır bellek veya bu ikisi arasında performans farkı var falan diyor. Hiç gözüme batacak bir fark görmedim.

Hatta Edge arayüzüne uyguladıkları performans güncellemeleri, artık Win11 güncel sürümlerinde çoğu pencereye uygulanıyor. Bu yeni arayüz bayağı akıcı çalışıyor. Microsoft yerinde olsam aslında el altından harici firma uygulamalarını da buna geçmek için Twitter, Reddit falan fake aşağılama bombardımanı yapardım. Halen kendi arayüzlerini kullanmaya çalışan berbat uygulamalar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,446
Üyeler
204,440
Son üye
aaassswww
Geri