Çözüldü✓ 2. El Ekran Kartı Fiyat Tavsıyesi Verebilirmisiniz ?

onur1881

80+
Reaksiyon skoru
1
gainward ge force rtx 4060 ti ghost 8 gb gddr6 128 bit ekran kartım var elımde yğkseltmek istiyorum ama bunu kaça satabilirim tavsiyelerınızı almak ısterım

gainward ge force rtx 4060 ti ghost 8 gb gddr6 128 bit ekran kartım var elımde yğkseltmek istiyorum ama bunu kaça satabilirim tavsiyelerınızı almak ısterım
16-18k civarına gider sanırım

O fiyata başı gider sadece max 12k eder bilmedende konuşma
düzgün konuş bende keyif almıyorum bu fiyatlardan ama düz 4060 değil onlar bile 13-14 e satılıyo 16 civarına gitmesi normal piyasa bu

güzel kardeşim konuyu açma sebebim kavga etmek değil sadece fiyat politikasını bilmediğim için sizlere sormak istedim ama arkadaşa karşı kullandığın uslub hoş değil fikrini söyle ve geç bu kadar basit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16-18k civarına gider sanırım
teşekkur ederim kardeşim verdiğin bilgi için

11k ya elındekını satsan 35-40 arasına tatlı bır 9070xt alabılırsın dostum.

neye gore soyluyorsun kardes? bızım sahıbınden pıyasassındakı arkadaslarımız rtx 3060ı 12000 TL'ye koyuyor ?

Hocam abartma 15 bine bulabiliyorsun garantili kutulu 4060 ti adamın satmaya ihtiyacı varsa 14.500 sen açsın ilanı 14 bine de düşebilir pazarlıkla 14 e satar 16 da olmaz 12 de lütfen abartmayın
valla hocam 5060 ların fiyatlarının geldiği yerden sonra olan bu maalesef. düşük yazıncada laf ediliyo piyasadaki fiyatı verincede laf ediliyo. ben belirlemiyorum ama olan bu yani hızlı satmak isterse tabii ki 14-15 e düşebilir çok da uçurum bi fark söylemedim ama piyasa 16 civarı

valla hocam 5060 ların fiyatlarının geldiği yerden sonra olan bu maalesef. düşük yazıncada laf ediliyo piyasadaki fiyatı verincede laf ediliyo. ben belirlemiyorum ama olan bu yani hızlı satmak isterse tabii ki 14-15 e düşebilir çok da uçurum bi fark söylemedim ama piyasa 16 civarı
Hocam böyle ilanlarla dolu gözünü seveyim olmaz 16 adam bekler birton alıcı bulmak için
1000037919.webp

Hocam böyle ilanlarla dolu gözünü seveyim olmaz 16 adam bekler birton alıcı bulmak için
Alıntıyı görüntüle
bence ilan fiyatı için 15.500-16 hala makul pazarlık payınıda hesaba katarsak. bide karma tüm şehirlere bakmamak lazım insanlar genelde önce kendi şehrinde arama yapıyo. dediğim gibi arada uçurum fark yok ne kadar hızlı satmak istediğine bağlı ve kartın drumuna kutu garanti konularını bilmiyoruz

bence ilan fiyatı için 15.500-16 hala makul pazarlık payınıda hesaba katarsak. bide karma tüm şehirlere bakmamak lazım insanlar genelde önce kendi şehrinde arama yapıyo. dediğim gibi arada uçurum fark yok ne kadar hızlı satmak istediğine bağlı ve kartın drumuna kutu garanti konularını bilmiyoruz
Hocam satabilirim diyor ilana koymalıyım demiyor ama tabii kendi kartı isterse 20k isteyebilir

Sahibinde en düşük rtx 4060 ile en yüksek 5060 ti (8gb)topla ikiye böl nakit parayae sıkışık biri ile paradan gözü dönmüş bir fırsatçıyı ortada buluştur çıkan fiyat gerçek alıcıya hitap edebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,562
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri