Değerli hocalarım ürün elime ulaştı. Bluetooth performansı şaşırttı gayet ağızdan çıkan kelimeleri gecikmesiz duyuyorum. 2.4 GHz bir ölçüm yapamadım ama CS2 de çok ufak bi gecikme hissediliyor. Ses kalitesi yorumlardaki gibi bass direkt yok bassı yapay olarak vermeye çalışıyor bu da ayrı bir rezil ses ortaya çıkarıyor ama ekolayzırdan bassları ayarlayınca iyi sonuç aldım sayılır. Oyun , video , belki film izlemek için yeterli buldum. Dipses için sessiz bir ortamda değilim ama etrafımı iyice kapatınca sese odaklanmaya başlayınca ufak bir cızırtı hissediliyor ama çok odaklanmak lazım. Kulaklık kafaya oturma konusunda bence ekside kalıyor biraz daha küçük kafalı insanlar için üretilmiş sanırım ben bütün uzatmaları açıyorum anca oturuyor.
Genel olarak 1000 TL'ye deyecek kadar iyi olduğunu bende düşünmüyorum ama kablosuz olsun gecikmesi az olsun ses kalitesi çok da önemli değil diyenler için tercih edilebilir bir seçenekti.
Yorum yaparken kullandığım diğer kulaklıklar ile de karşılaştırma yaptım.
Qcy H3 Lite ın açık ara ses kalitesi daha iyiydi ama gecikme bakımından Heroad daha iyi.
Gamepower Ranger en azından basslar hissediliyordu güzel ekolayzır ile heroadı tokatlar geçer.
Kz Castor ın yanına bile yaklaşamaz.
SoundPeats Capsule 3 Pro ses kalitesi olarak yanına yaklaşamaz ama gecikme olarak önünde.
Kz Dawn kalite olarak bass verebildiği için dawn daha iyi.
Kz EDC Pro açık ara daha iyi.
Benim alma amacım gün içinde ayağa kalkıp aktivitemi de arttırmak ama bunu yaparken bilgisayarımdan kopmamak olduğu için yeterli buldum.
Edit: Çoğu ayarı telefondan yaptım bilgisayardaki appi kullanırken kulak sağlığınız için EQ ayarı yapacağınız zaman kulaklığı kafanızdan çıkarın.