Alınır , kullanım süresine ve yazdığı boyuta bakın ve özellikle sağlığı , performansı bunları da göz önünde bulundurun.Samsung 990 PRO 1 TB
Bu ssd’nin 2. Eli alınır mı dikkat edilmesi gereken bir şey varmı
6000fiyat ne
programlardan değerlini atacak kendim de bizzat cihaza takıp denicem elden alcamAlınır , kullanım süresine ve yazdığı boyuta bakın ve özellikle sağlığı , performansı bunları da göz önünde bulundurun.
Güzel fiyat.6000
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
programlardan değerlini atacak kendim de bizzat cihaza takıp denicem elden alcam
6k dan daha da düsmüyormu?Herkese teşekkür ederim satıcı değerleri atınca buraya fotoğrafı gönderirim
alınır, cristal disk info programı ile disk sağlığını kontrol edersin, cristal disk mark programı ilede hız testi alıp performansını kontrol edersin değerler iyiyse alabilirsin
Alınır , kullanım süresine ve yazdığı boyuta bakın ve özellikle sağlığı , performansı bunları da göz önünde bulundurun.
fiyat ne
escrow tarzı hizmetler varsa mutlaka onu kullan fiziksel olarak gidip alacaksan test et oldu bittiye götürmeye çalışanlardan mal alma
6k dan daha da düsmüyormu?
Gayet iyi değerleri alabilirsin bende dün crucıal ssd aldım 2. Elden biraz sonrada bir arkadaşa m2 ssd satıcam samsunglarda sağlık kolay kolay düşmüyor.Alıntıyı görüntüle Bunu yolladı nasıl sizce elden alcam gittiğimde kendi laptopuma da takıcam