Adilbey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Steam cüzdana yatır hocam kalsınindirimde oyun varmi oynancak
Steam cüzdana yatır hocam kalsınindirimde oyun varmi oynancak
bu akşam başlıyor sonbahar.indirimde oyun varmi oynancak
6 dolar nasıl aldın oyun falan mı aldın steam cüzdana 5 gözüküyor bende en az
Belli mi indirimler?bu akşam başlıyor sonbahar.
5 doların yanındaki para ekleye sağ tıkalyın, sonra incele deyin. Çıkan kod menüsünden data amount yazan yere 583 yazın. Ve para ekleye tıklayıp ödemeyi yapın. Böylece 5.83 dolar yani tam 300tl yüklemiş olursunuz.6 dolar nasıl aldın oyun falan mı aldın steam cüzdana 5 gözüküyor bende en az
Harcama yapabilmeniz için doğrulama gerekiyor. Yani doğrulamalısınız.Kampanyadan faydalanabilmek için onaylı hesaba gerek var mı?
Cok azzz
yapı kredi bayadır sunmuyor bana o kampanyayı5 doların yanındaki para ekleye sağ tıkalyın, sonra incele deyin. Çıkan kod menüsünden data amount yazan yere 583 yazın. Ve para ekleye tıklayıp ödemeyi yapın. Böylece 5.83 dolar yani tam 300tl yüklemiş olursunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Harcama yapabilmeniz için doğrulama gerekiyor. Yani doğrulamalısınız.
Yapı kredi kampanyasına göre az ama mesela iş bankasına göre daha fazla veriyor.
hıcam ben yapamadım bunu ya bağlantıyı kopyala veya yeni sekmede aç diyor incele çıkmadı5 doların yanındaki para ekleye sağ tıkalyın, sonra incele deyin. Çıkan kod menüsünden data amount yazan yere 583 yazın. Ve para ekleye tıklayıp ödemeyi yapın. Böylece 5.83 dolar yani tam 300tl yüklemiş olursunuz.
Yapı kredi kampanyasına göre az ama mesela iş bankasına göre daha fazla veriyor.
papara kartını istemeden yapabiliyor muyuz? gelen parayı banka kartıma çekebiliyor muyum?
papara kartını istemeden yapabiliyor muyuz? gelen parayı banka kartıma çekebiliyor muyum?5 doların yanındaki para ekleye sağ tıkalyın, sonra incele deyin. Çıkan kod menüsünden data amount yazan yere 583 yazın. Ve para ekleye tıklayıp ödemeyi yapın. Böylece 5.83 dolar yani tam 300tl yüklemiş olursunuz.
Sanal kart ile yapabilirsiniz. Gelen parayı da hesabınıza çekebilirsinizpapara kartını istemeden yapabiliyor muyuz? gelen parayı banka kartıma çekebiliyor muyum?
papara kartını istemeden yapabiliyor muyuz? gelen parayı banka kartıma çekebiliyor muyum?
hıcam ben yapamadım bunu ya bağlantıyı kopyala veya yeni sekmede aç diyor incele çıkmadı