Yardım Excalibur G900 Laptobu 26bin TL Taksiktitle Alınır mı

Kyles

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
766
Bütçe
30000
Merhabalar,
Arkadaşım laptobunu satıyor casper excalibur g900 3060 6gb 11800h ve 16gb ram 1tb ssd var laptobda
4 yıldır çok nadir olucak şekilde temiz kullanıyor bi sorunu yok
26bin tl istiyo ödeme zorluşuğuna göre taksitlendirebilirsin dedi 3 ayda ödemeyi düşünüyorum
Sizce nasıl almalı mıyım yoksa başka laptoba mı bakmalıyım 30bin e kadar bütçede
Kullanım amacı hikayeli veya fps oyunlar arada ufak photoshop işlemleri ve gündelik kullanım
Dipnot; ana kasamda rx6900xt ve r5 5600 var sadece taşınabilir ve rahat kullanım için 2. Bi cihaz için istiyorum soğutucuyla kullanmış arkadaşım yanındada vericek

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kanka aynı laptoba sahibim tek fark 11700h var bende ve kendim 32 eklettim ALMA ALDIRMA MQ rezil bir laptop 1080p de bile oyunları oynayamıyor git 26 bine am4 sistem topla 2. El almaya okeysen en basitinden 5600 lü işlemcili 2080 superli bir kasa kurabilirsin bu bütçeye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,
Arkadaşım laptobunu satıyor casper excalibur g900 3060 6gb 11800h ve 16gb ram 1tb ssd var laptobda
4 yıldır çok nadir olucak şekilde temiz kullanıyor bi sorunu yok
26bin tl istiyo ödeme zorluşuğuna göre taksitlendirebilirsin dedi 3 ayda ödemeyi düşünüyorum
Sizce nasıl almalı mıyım yoksa başka laptoba mı bakmalıyım 30bin e kadar bütçede
Kullanım amacı hikayeli veya fps oyunlar arada ufak photoshop işlemleri ve gündelik kullanım
Dipnot; ana kasamda rx6900xt ve r5 5600 var sadece taşınabilir ve rahat kullanım için 2. Bi cihaz için istiyorum soğutucuyla kullanmış arkadaşım yanındada vericek

Üstüne bu kadar hızlı ve gürültülü şekilde çalışan başka bir laptop fanı yok mq

Ayni cihaz bende vardi 100 dereceyi görüyordu oyunda. Önermem. (Benden kaynaklandi mi bilmiyorum ama çok ince bir modeldi ve fanlar yetmiyordu.

Ayni cihaz bende vardi 100 dereceyi görüyordu oyunda. Önermem. (Benden kaynaklandi mi bilmiyorum ama çok ince bir modeldi ve fanlar yetmiyordu.
Termal thorttle yiyor işlemci çok kötü ne yaptıysam çözülmüyor

Yiğenim performans yeter ama 4 yıllık cihaza 26 bin yüksek bence. Önce pil sağlığına ve sıcaklıklara bak.

Excalibur bulaşmayın. Berbat bir malzeme kalitesi ve soğutmaya sahip. Fazla güç kısan modeldir.

Yiğenim performans yeter ama 4 yıllık cihaza 26 bin yüksek bence. Önce pil sağlığına ve sıcaklıklara bak.
Laptop kronik sorunlu her zaman 100 derecsye kadar ısınıyor alınmaz abim aldırma pişman olur bu arada adam muhtemelen 26 bine aldı 4 yıl önce sana aldığı fiyata satmaya çalışıyor

Kanka aynı laptoba sahibim tek fark 11700h var bende ve kendim 32 eklettim ALMA ALDIRMA MQ rezil bir laptop 1080p de bile oyunları oynayamıyor git 26 bine am4 sistem topla 2. El almaya okeysen en basitinden 5600 lü işlemcili 2080 superli bir kasa kurabilirsin bu bütçeye

Üstüne bu kadar hızlı ve gürültülü şekilde çalışan başka bir laptop fanı yok mq
Özelliklerine göre 1080p de oyunları oymatması lazım ya bide notlara belirtmiştim kasam var benim rx6900xt ekran kartı ve r5 5600 işlemci var rtx3080-3080ti muadili bi ekran kartı o yüzden laptop almak istiyorum
Her laptop gürültü çalışıyor bildiğim kadarıylada o kadar çok öu gürültü çıkarıyo bi kaç gün oyun oynamıştım laptobunda hafif oyunlar bi ses falan duymamıştım
Laptop soğutucusu işini iyi yaptığı için mi acaba

Bu baya kalın bi modeli tam zorlamadım ama zorlayınca o kadar görmedi saçmaymış cidden

pil sağlığı iyi durumda diye biliyorum ısınmasıda soğutucuda kullandığı için gündelik kullanımda ve hafif oyunlarda iyi

Laptop kronik sorunlu her zaman 100 derecsye kadar ısınıyor alınmaz abim aldırma pişman olur bu arada adam muhtemelen 26 bine aldı 4 yıl önce sana aldığı fiyata satmaya çalışıyor
Aynen o fiyata almış muhtemelen ama günümüzde bu fiyata bu özelliklere sahip laptop bulunmuyo ekran kartı olunca şükrediyoruz

İlk olarak şunu söyleyeyim laptop soğutucu işe pek yaramıyor çünkü içindeki sıcaklığı çekmesi gereken mekanizma düzgün çalışmıyor 2. Olarak da 3060 da 6 GB VRAM olduğundan hiçbir AAA oyuna yetmiyor en basitinden last of us part 1 de en Los ayarlarda bile VRAM darboğazına sokuyor alma dayı 3060 lı laptop

Dayı gürültüyü boşver soğutmuyor işlemciyi mq fanları fulle alıyorum ılık hava üflüyor beceremiyor işlemciyi soğutmayı

bende zamanında 21k ya mi ne almistim suan annem evde ofis bilgisayarı olarak kullanıyor :d.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,271
Üyeler
204,658
Son üye
Unut132323
Geri