- Bütçe
- 20000
Bütçem 20k civarlarında. Elimdeki monitörleri satıp 2k veya 4k bir monitör almak istiyorum. Ekran kartım 5070. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum o yüzden en azından 1080p ayarlarda 360 Hz verecek bir monitör arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Aynısını önerecektim![]()
GIGABYTE M27UP 27" 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms HDMI DP Type-C G-Sync FreeSync HDR400 UHD
GIGABYTE M27UP, 3840x2160 piksel çözünürlüğü ve 1ms tepki süresiyle kesintisiz oyun deneyimi sunar. Ürünü inceleyin.www.incehesap.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende bu var bunu kullanıyorum memnunum
20+ demiyor hocam 20 bandında diyor sen 4k dual modu olan monitörü 20 bantlarına bulabilir misin20K+ bütçe çıkıyosa OLED almalısın
https://www.incehesap.com/gigabyte-...tm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.76 bu güzel diye biliyorum
Aynısını önerecektim
20+ demiyor hocam 20 bandında diyor sen 4k dual modu olan monitörü 20 bantlarına bulabilir misin
Bütçe 20 yazmış ya hocam ondan dedim muhtemelen 20 bandında birşeyler istiyor diye anladım muhtemelen 20 bandında bişeyler istiyor ztnBaşlık +20K yazmış
Bütçe 20 yazmış ya hocam ondan dedim muhtemelen 20 bandında birşeyler istiyor diye anladım muhtemelen 20 bandında bişeyler istiyor ztn
Aklım OLED'de zaten ama bilemedim bu fiyat bandında ne kadar iyi oluyorlar. Önerdiğiniz nasıl? 35-40lara çıkmak gerekir mi? Belki 9 taksit yaparsam çıkabilirim değecek kadar fark varsa. Şu anda düşünme, araştırma aşmasındayım. Bütçe oynayabilir durma göre.20K+ bütçe çıkıyosa OLED almalısın
Aklım OLED'de zaten ama bilemedim bu fiyat bandında ne kadar iyi oluyorlar. Önerdiğiniz nasıl? 35-40lara çıkmak gerekir mi? Belki 9 taksit yaparsam çıkabilirim değecek kadar fark varsa. Şu anda düşünme, araştırma aşmasındayım. Bütçe oynayabilir durma göre.
Ayrıca almışken 4k almak mı daha iyi olur ona da karar veremedim. Oyun olarak 5070le belki mantıksız olabilir ama film, dizi izlerken hoş oluyor. O kısmı da cezbediyor.