İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,136
Böyle bir şey açılması gerekiyordu çünkü 1 liraya iPhone 16 Pro Max kılıfı satılsa bile çok fazla ilgi çekmiyor konu ve elbette millet indirimini paylaşmıyor. Ayrıca kablolarda bayağı ucuzmuş ve MediaMark'ta da aynı şeyler varmış bir yandan onların konusunu açmak yerine buraya çekmiş oldum. Mağazayı arayınca alınabiliyor mu vb. sorularada cevap alınması gerekiyor o yandan iyi olacak.
www.vatanbilgisayar.com
Vatan'da 25 liraya Samsung Note 8 kılıfı, 45 liraya iPhone 7 Plus kılıfı ve 16 liraya iPhone 6 kılıfı satıyor. Evet iPhone 6, 14 yıllık telefon. Orijinal iPhone 11 Pro ve iPhone XS Max kılıfıda güzel. Aslında tüm kılıflar indirimde, S26 Ultra iPhone 18 Pro Max falan var fiyatları uygun ancak bu cihazları alan kişilerin nasıl bir şey olduğu belli olduğu için hitap ettiği kitle bayağı düşük. Ugreen'in iPhone 17 serisi için kamera korumasınada sahip 699 TL'ye kılıfı var o ilginizi çekebilir belki.
Mağazayı ararsanız eğer muhtemelen gönderirler. Soran olursa iyi olur.
www.vatanbilgisayar.com
Çok ucuza anten kablosu cart curt var. Bu ilginizi çekebilir çünkü internetten alınabilen 51 TL'ye HDMI 1.4 kablo. Yedekte al dursun. Eski cihazlar veya Android TV Box içinde iş görebilir.
HDMI 1.4 1080P 144 Hz veriyor.
www.vatanbilgisayar.com
Buda gayet güzel bayağı mağazada stoğu var. Değerleri bilinmiyor o şüpheli.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Ugreen'in internetten alınabilen 1 GBPS kablosu bak. Boyu yeterliyse eğer yapıştırın.
İlk başta Teknosa'dan başlamak gerekiyor tabii ki. 19 liraya Samsung J7 Prime, iPhone X, Samsung Note 8, iPhone 8 ve Huawei P9 Lite kılıfı satıyorlar. Hepsi bilindik ve zamanının çok popüler modelleri. O yüzden çoğu kişinin işine yarayacaktır. 99 liraya iPhone 12 Pro kılıfı falanda var kesinlikle liste iyice incelenmeli. Asıl iyi noktası hepsi internetten alınabilen ürünler.
Bunu indekslememiş o yüzden koydum.
Teknosa'da kablo indirimi var ancak hiçbiri alınmaz. Şarj kablosu 10 yıl önce BIM'de satılan data aktarımı yapamayanlarla aynı.
Bunu indekslememiş o yüzden koydum.
Teknosa'da kablo indirimi var ancak hiçbiri alınmaz. Şarj kablosu 10 yıl önce BIM'de satılan data aktarımı yapamayanlarla aynı.
Telefon Kılıfları markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.Telefon kılıfı satın almak için tıklayın.
Telefon Kılıfları markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.Telefon kılıfı satın almak için tıklayın.
Mağazayı ararsanız eğer muhtemelen gönderirler. Soran olursa iyi olur.
Görüntü, güç network, ses, usb, uzatma kabloları, aksesuarları ve daha fazla çeşit sadece Vatan Bilgisayar'da
Görüntü, güç network, ses, usb, uzatma kabloları, aksesuarları ve daha fazla çeşit sadece Vatan Bilgisayar'da
HDMI 1.4 1080P 144 Hz veriyor.
GOLDMASTER CAB-15 1.4 HDMI KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOLDMASTER CAB-15 1.4 HDMI KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOLDMASTER CAB-1217 CAT5 ETHERNET KABLOSU 2.5M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOLDMASTER CAB-1217 CAT5 ETHERNET KABLOSU 2.5M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
UGREEN CAT5e Ethernet Kablosu, 1 Metre Sarı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
UGREEN CAT5e Ethernet Kablosu, 1 Metre Sarı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son olarak MediaMarkt. Neredeyse hiçbir ürün internetten alınmıyor ancak diğerlerine nazaran stokta olan mağaza sayısı çok daha fazla ve İstanbul'da 5+ mağazada stok olan ürünlerin bile olması çok iyi. Arayarak getirtirme yoktur muhtemelen. Sitede mağazadan teslim al var 2 saat sonra alınabilir diyor hatta.
iPhone kılıfları var ve fiyatlar çok ucuz.
Bu bayağı beleş:
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
Orijinal olduğu için ilginizi çeker diye düşünüyorum.
Kablo indirimi burdada var ama alınabilecek bir şey göremedim. Ses kablosu falan doldurmuşlar full.
iPhone kılıfları var ve fiyatlar çok ucuz.
Bu bayağı beleş:
MOMAX MXAP23MTGS iPhone 15 Pro Bundle Set (Kılıf+Ekran+Lens) Şeffaf Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MOMAX MXAP23MTGS iPhone 15 Pro Bundle Set (Kılıf+Ekran+Lens) Şeffaf fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de
LENOVO Tab M9 Folio Tablet Kılıfı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Tab M9 Folio Tablet Kılıfı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
Kablo indirimi burdada var ama alınabilecek bir şey göremedim. Ses kablosu falan doldurmuşlar full.