Hocam yine bu foruma sorabilirsin elbette de en mantıklısı mağazada yüzyüze iletişim veya diğer iletişim kanallarından sorman daha iyi değil mi? En net bilgiye ulaşman için.Vodafone kullanıyorum sözleşme bitti yeni paketler vs. çok absürt fiyatta numara taşıma kampanyası var mı başka operatörlerde?
Bir de netgsm ne alemde en son dava olayları falan vardı kullanılmıyordu şuan rahat mı?
Hepsini tek tek aramak zahmetli hocam bir de bazıları hiç bir sey bilmiyor boşa vakit kaybıHocam yine bu foruma sorabilirsin elbette de en mantıklısı mağazada yüzyüze iletişim veya diğer iletişim kanallarından sorman daha iyi değil mi? En net bilgiye ulaşman için.![]()
o nasıl oluyor hocam 200 tl ciddi misinHOCAM ben bu gün geçtim vodafone a 6 ay süresi var fatıralı 30 gb internet 750 dk fln 6 aylık 200 tl turckell faturam 600 den 1600 olmuştu kaçtım hemen
Bende vodafonedayım o yüzden kullanamıyorum ama fiyat iyiymiş keşke eski kullanıcılara da bi güzellik yapsalardı.HOCAM ben bu gün geçtim vodafone a 6 ay süresi var fatıralı 30 gb internet 750 dk fln 6 aylık 200 tl turckell faturam 600 den 1600 olmuştu kaçtım hemen
Fiyat olarak pakete göre cazip ama internet max 20 işimi görüyor dakika da 1000 falan.65 GB internet sosyal medya sınırsız 3000 dk 250 sms 680 TL kullanıyorum TT.
evet ama vodefone a yeni geçmen lazımo nasıl oluyor hocam 200 tl ciddi misin
Evet bende o pakete geçtim yeniHOCAM ben bu gün geçtim vodafone a 6 ay süresi var fatıralı 30 gb internet 750 dk fln 6 aylık 200 tl turckell faturam 600 den 1600 olmuştu kaçtım hemen
goremedim atar misinevet ama vodefone a yeni geçmen lazım
uygulamasında yokmuş kendi yerine gitmen lazımgoremedim atar misin